reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, z tymi skurczami to roznie ale pewnie to wlasnie te. Ja pamietam jak mnie kiedys kilka godzin trzymaly...
I tak, brzuch moze twardniec

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Mnie też czasami łapia skurcze i to przeważnie ok 21-22 jak leżę już w łóżku. One mnie nie bolą ale czuć je i są nieprzyjemne.

Zapisałam się na warsztaty bezpieczny maluch bo jest u nas w mieście w lutym. Ciekawe czy mnie wezmą :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja sobie postanawiam nie panikować w tym roku :)

Te warsztaty to fajny pomysł, może jakby wiosną coś blisko mnie było to bym poszła. Ogólnie to mam ochotę na zakupy iść bo nie znoszę kupować ubrań przez internet, bez przymierzania. Szczególnie teraz kiedy właściwie nie wiem jaki rozmiar nosze i jak co się układa na sylwetce. Na szczęście siedzę w domu to i ciuchów nie potrzeba.

Ania jeśli się zapisałas to jest równoznaczne z tym,ze Cie wzięli :) Oni tam nie robią zadnego castingu, po prostu jeśli udało Ci się zapisać to znaczy ze były wolne miejsca :)
Dora a o co pytasz,ze co nie da rady? :) U mnie w Krakowie do tej pory zawsze były w sobotę rano :)

Ania super ! :) Ja tez miałam jakieś 2 tyg później robione to badanie ze wzgledu na mój amortyzator :p
Dziewczyny od rana boli mnie brzuch jak na okres. Nie bardzo wiem czego to jest oznaką i czy to powód do niepokoju?

reklama
Ania jeśli się zapisałas to jest równoznaczne z tym,ze Cie wzięli :) Oni tam nie robią zadnego castingu, po prostu jeśli udało Ci się zapisać to znaczy ze były wolne miejsca :)
Dora a o co pytasz,ze co nie da rady? :) U mnie w Krakowie do tej pory zawsze były w sobotę rano :)
Nie będę miała się jak dostać, bo mam zakaz prowadzenia auta :/ a nie ma mnie kto zawieźć.

Do góry