reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Szkoda że Ola się juz u nas nie udziela, tylko na nowych wątkach. W dodatku jest taka nie miła...

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez zauważyłam że czasem dość opryskliwie odpowiada...
Ja mam Ole na fb.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
MalaMi Filip tez mial tak ze jakby diabel w niego wstapil, byl nie do ogarniecia, nie sluchal i sie glosno zachowywał. Zresztą co do grzecznosci to do teraz bywa roznie. Natomiast co do zachowania to albo mu minelo albo sie przyzwyczailiśmy :-) maly tak odreagowuje pojawienie sie nowej osóbki i musi sie z tym oswoić

relgh371tsldyf8u.png

A co to za Ola? Chyba nie znam...

Dziś była u mnie ciocia raptem 12 lat ode mnie starsza ale ciocia :) 4 razy w ciąży była i niestety jedno dziecko umarło tydzień po porodzie bo jak była na początku ciąży miała okropna grypę i lekarz dał jej antybiotyk który spowodował że dziecku źle się serduszko wykształciło no i maluszek zmarł. No i ona opowiadała mi jak ona szykowala się na narodziny dzieci. No 1 to w ogóle latają od początku, 2 i 3 to jeszcze jako tako ale mówiła że przy 4 to jechała na porodowke to wzięła w torebkę koszule nocna i parę śpiochów :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A co to za Ola? Chyba nie znam...

Dziś była u mnie ciocia raptem 12 lat ode mnie starsza ale ciocia :) 4 razy w ciąży była i niestety jedno dziecko umarło tydzień po porodzie bo jak była na początku ciąży miała okropna grypę i lekarz dał jej antybiotyk który spowodował że dziecku źle się serduszko wykształciło no i maluszek zmarł. No i ona opowiadała mi jak ona szykowala się na narodziny dzieci. No 1 to w ogóle latają od początku, 2 i 3 to jeszcze jako tako ale mówiła że przy 4 to jechała na porodowke to wzięła w torebkę koszule nocna i parę śpiochów :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz kobieta też sama się decyduje na to co bierze. Ja przy kp już na rzęsach stawałam byleby antybiotku nie brać. Jeśli wiedziała o ciąży to nie powinna go brac. Przykra sprawa:(

Mala mi jesli to juz długo trwa to pewnie ze idz z nim.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

ANKA - nie wiem jaki to antybiotyk , ale tu we Francji jest jeden antybiotyk co moze kobieta ciazy brać w razie wirusu grypy czy inne , moja koleżanka wzięła w ciazy i dziecko zdrowe , czasem są poronienia czy wady serca lub inne z różnych przyczyn nie koniecznie to antybiotyk ...
a z tym ze szaleje sie tylko przy pierwszym dziecku czy ciazy to sie zgodzę :-) normalka :-) ja pamietam ze przy mojej juli to wszystko jak z książki robiłam hehe
Jest 2h w nocy jakieś huki z ulicy mnie obudziły i spac nie mogę wstałam sie napić :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to nie mogla byc grypa u twojej cioci bo antybiotyki dzialaja na bakterie. A grypa to wirus. Żaden antybiotyk jej nie wyleczy, niestety lekarze często przepisuja anyybiotyki na wszystko co nam dolega...

Ja w tej ciazy dwa razy bralam antybiotyk- pierwszy w 9tc na ucho i drugi raz w 26tc na zatoki

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry