reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa na jakiej zasadzie jest ta bluza?

Dora dzieki za opis. Czyli jak moja chce siadać podnosi głowe to nie wolno jej pomagać tak? U lekarza jak byłam to ją doktorka za raczki podciagała[emoji33]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiMarysia Ale co? No dziecko w chuście możesz nosić w niej i jest mi ciepło. Na wiosnę nie będę musiała to ubierać grubo bo będzie miał warstwę bluzy i nie będzie mu podwiewac czy coś :)

Kulcia- sama juz nie wiem jak z tu siedzeniem , córka mi siedziała sama na 6,5miesiaca , a syn juz na 5 miesięcy , Milena ma 5 miesięcy w niedziele ale do siadania jescze daleko , podnosi sie tylko do połowy a z boku to umie tak na boku jedna ręka sie podeprzeć .
KasiaMarysia - ja mam z tej firmy maść i krem na krostki czy odparzenia i jest zajebisty z apteki .
Anka- a gaviscon na zgagę jest poprostu nie do pobicia cała ciaze miałam w torebce :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ada przepiękna :-)
MalaMi - zgadzam siedź kulcią. Ja bym odrazu uciekała na wynajem .
Życiowa - super bluza , jakbym widziała taka 3 miesiace temu to odrazu bym kupiła , bo myśle ze to max do 5 miesiąca , na zdjęciu widac Że dzidzius maluśki , Milene mi juz ciężko w nosidle :-/ taka kluska .

OlaMagda to na zdjęciu to lalka.

I dlatego uwielbiam chusty... nie czuć ciężaru dziecka ;)
A nasz klusek już 7kg waży ;)

Dora Igi się buja w przód i tył ale nie na czworakach ale wiem , że tak to powinno być. Sięga rękami po zabawki na brzuchu, pelza i przewraca się na brzuch z pleców i odwrotnie. Zjada stopy. Chyba tyle :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Życiowa - widze ze lala ;-) ale na przykład dali maluśką ;-)
Moja klucha 8kg

KulCia. - to uwielbiam , moja zjada stopy od tygodnia ma odkrycie hahaha

Do góry