reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A to wstawię Wam jeszcze zdjęcie kącika Ady :) Jak szaleć to szaleć :)
łóżeczkoo.jpg

Załączniki

• łóżeczkoo.jpg
    łóżeczkoo.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 155
Kasia cudnie :)
Totalnie moje klimaty. Namiar na przewijak, rożek chyba ? i organizer poproszę.
Z łóżeczkiem się ciągle zastanawiać, czy z szufladami, czy bez kupić, zawsze to miejsce do przechowywania jest.

Poszukam linków Dorcia jak skończę robić obiad :)
Ja chciałam wziąć łóżeczko z szufladą ale w końcu zdecydowałam się bez bo miało być ustawione inaczej i nie byłoby jak odsuwać tej szuflady. Ale teraz zmieniła mi się wizja i szuflada by spokojnie mogła być no ale już za późno :p

Hej,

Kasiu - sliczny kacik,Ada bedzie miala jak w palacu ;-)

Dora - kolor rozka jest tak sliczny ze falbanki malemu przeszkadzac nie powinny :-)

Nuska- od dzisiaj bede czytala forum w nocy. Maksymalnie za 2 tygodnie synek bedzie z Wami :-)

My po szczepieniu. Kolejne 30/03
Ada wazy 6860g, przybrala 300g w dwa tygodnie, wiec dalej ma pic tylko mleko.
Dostalysmy skierowanie do dermatologa. Pokazalam lekarcr wszystkie plamy i nadal twierdzi, ze to łojotokowe zapalenie skóry. Pielegniarka dala nam wymazowke i jak tylko sie bedzie cos saczylo to zrobimy badania.
Za.miesiac planuje zaszczepic tez na meningokoki - 430 zl za dawke !!!! Szok!!!! I to tylko jeden szczep meningokokow

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India o kurde to moja to niezły grubasek przy Twojej Adzie... moze moja za duzo wazy kurczę? Bo juz sie boje co bedzie na nastepnym :-) my kolejne szczepienie 29.03 :-) oby dermatolog pomógł Wam! Daj znać na kiedy termin.

Kasia sliczny brzuszek i sliczny kącik dla Ady :-) ladne kolory, nie typowo różowe.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Kasia cudnie :)
Totalnie moje klimaty. Namiar na przewijak, rożek chyba ? i organizer poproszę.
Z łóżeczkiem się ciągle zastanawiać, czy z szufladami, czy bez kupić, zawsze to miejsce do przechowywania jest.
Ja mam z szufladą i łóżko Filipa tez i powiem Ci ze to przydatne jest, zawsze cos dodatkowo schowasz :-)

relgh371tsldyf8u.png

Do góry