reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, to kwestia tego czy waga stoi na plaskim. Moze ktores plytki nie sa idealnie rowno i dlatego. U mnie pokazuje inaczej jak soe np na dwoch plytkach postawi, zawsze stawiam na jednej konkretnej

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj zapomniałam o zastrzyku.... Biorę po 22 i wczoraj zasnelam..... Jak wezmę dziś ok 19 to chyba nic się złego nie stanie co?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To możliwe, że te mdłości wróciły o_O
Wczoraj czułam się już tak średnio no, ale cóż nie zawsze muszę tryskać energia . Dziś czuję się masakrycznie... Nie zjadłam nic nie świeżego To co zwykle :sad: Młody jest coraz wyżej to może mi na żołądek uciska ?

Dora mnie też mdli od jakiegoś czasu ale mój to na pewno wysoko siedzi bo przy wczorajszym usg to aż pod cyckami mi jeździła i na prawym boku.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi sie, ze tak jak piszecie, mozliwe, ze niedobrze, bo maluchy tak wysoko siedza sobie.

U nas strasznie wieje, wczoraj w sumie tez strasznie wialo...
Skoczylam z Ada na chwile do paczkomatow, na szczescie wozka nie porwalo ;-)
Ada nadal.spi w gondoli, a ja sie biore za ksiazke i kawe.

Kasia, brzuch sie obniza to znaczy, ze cos sie dzieje. Oby do poniedzialku Ada sie ruszyla :-)

Siedze na poczekalni. Opóźnienie prawie godzinę... na szczęście mąż ze mna poszedl i jezdzi z małą obok ośrodka zeby w tych zarazkach nie musiala siedzieć

relgh371tsldyf8u.png

reklama
A to mi umknela wizyta Violi. To czekamy.

Dzwoneczku,a co u Was,jak Zuzia?

Kulka, zostaly Wam 2 dni :-D

Marysia, jaka parasolka?

Do góry