reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dorcia coraz bliżej :)

Dzwoneczku super zawsze to juz krok do przodu. Biedny maluszek pod kroplowka musi byc :(

A wczoraj dzwonil do mnie brat ze opaski z aliexpressu przyszly. W sumie to szybko jak na nich.

A tak w ogóle powiedzcie mi prosze ile tak w rzeczywistym uzyciu potrzeba pieluszek tetrowych. Mama mi zsmowila takie ładne 6 sztuk poki co.

reklama
Ja wczoraj robiłam notatki wyprawowe i wg internetu max 20 sztuk, ale to wiedza teoretyczna.
Ciekawe co doświadczone mamy powiedzą. :)

Dzwoneczek, dobrze, ze chociaz goraczka spadla :-*
Ja mam jakies 14 tetrowych i z 5 flanelowych. Flanelowych prawie nie uzywam. Tetrowych moglabym i 20 miec

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

O bo z tymi pieluszkami to właśnie jeszcze materiał, czyli India polecasz terę.
Bo jeszcze flanela i jakieś muślinowe są. Zastanawiam się nad zakupem muślinowych, takich większych? Przyda się?

Ja flanelki do wycierania uzywam albo do polozenia na lozko pod malego :) muslinowe i bambusowe sa jeszcze ale to juz chyba taka moda naszych czasow ;) wg mnie oczywiscie

O dzieki dziewczyny. Te tetrowe tez sa rozne rozmiary. Mama chciała dokupic jeszcze kilka mniejszych ale jeszcze jest czas zobaczymy. To wszystko jest takie ladne i słodkie dla takich bobskow.

reklama
Ja, jak zyciowa - tetra przede wszystkim do wycierania buzi. A wyciera sie ciagle....
Przydaje sie tez u lekarza,zeby malucha na niej polozyc.
Moze nia dobrze wytrzec bobasa po kapieli albo polozyc na dnie wanienki.
Flanela buzi nie wytrzesz juz tak dobrze, w sumie to tylko na niej klasc mozna albo przykryc dziecko

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry