reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu czekam na malucha :) cc nie jest złe , po pionizacji ruszaj się dużo. Szybciej dojdziesz do siebie ;*

KasiaMarysia czym się martwisz? Tym, że powtórzyła? Ignaś tez powtarza. Jak.sie zamka językiem o podniebienie to.robi to.samo :)

Ja juz 2 dzień u siebie na nowym.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
:)
Kulcia a Ty czego uzywalas do mycia i ogolnie do rany? Tu mi polozna mowila ze szare mydlo najlepsze. O ktorej mialas cesarke i o ktorej kontaktowalas juz w miare? :)
Wlasnie obczailam ze jutro sa imieniny Adrianny :) Moze chciala sama sobie prezent zrobic i wyjsc w imieminy wlasnie :)

Kasiu kontaktowac będziesz caly czas ;) tak jak Kulcia mowi cc jest ok :) szczegolnie to planiwane... na spokojnie :) mialam dwie wiec wiem co mówię ;) :*

Dzien dobry :)
Kaszle na maksa ale lepiej mi oddychać i gardło nie boli. Juz wczoraj bylo lepiej wieczorem więc antybiotyk działa ;)

Słonko świeci az humor lepszy. Ide robic kawę ;)

Cc miałam chwile po 10. Kontaktowalam cały czas [emoji4] ja Ignasia nie oddałam tylko od pierwszych chwil był ze mną , na noc również. W sumie pionizacje miałam i 22. Sciemniac nie będę bo bolało, 8 h walczylam żeby się na bok obróci [emoji23] ale jak się już wstanie to jest lepiej. Rane mydła płynem do higieny intymnej i psikalam octaniseptem. Szybko się zagoila i na ściąganiu szwów dr mówiłam, że dawno nie widziała tak szybko i ładnie zagojonej.

atdctrd8ammce1aq.png

:)
Kulcia a Ty czego uzywalas do mycia i ogolnie do rany? Tu mi polozna mowila ze szare mydlo najlepsze. O ktorej mialas cesarke i o ktorej kontaktowalas juz w miare? :)
Wlasnie obczailam ze jutro sa imieniny Adrianny :) Moze chciala sama sobie prezent zrobic i wyjsc w imieminy wlasnie :)
Tak, moja Ada jutro obchodzi :-D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że cały czas bede kontaktować bo to zewnatrzoponowka chodziło mi bardziej o takie wrocenie do sil na tyle zeby juz w miare ok sie poczuc :p Wiadomo pobolec troche musi ale za to jaka nagroda :) Powiem mezowi zeby octanisept mi przyniosl :)

reklama
Do góry