reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marta to jak by bliźniaki sie trafily (parka) to kazdy by byl zadowolony :p

Dorcia dzięki glukoza ok, pierwsze wrażenie po wypiciu było slabe a potem to juz normalnie, strasznie się wynudzilam tylko. Moje dziecko nawet nie zareagowalo, raz się zawiercila, pozniej jak byliśmy w budowlanym skusilam sie na czekolade do picia z automatu, to się poruszyła wiecej. Nie wiem, inaczej ja czuję od wczoraj. Może sie odwróciła.

1494006007-aaaaaa.jpeg

Matki karmiace mnie zrozumia hahahah
a to dlatego ze robilam to:
1494006054-aaaaaa.jpeg

jeszcze cebule musze kupic bo zapomnialam no i dokupic po kilka porow, selera i kalarepy

Nie, teraz to sie nie zgodzi na trzecie, mimo, ze mowi, ze by chcial, ale jednak trzecie to juz na maksa by nam skomplikowalo zycie :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marta to jak by bliźniaki sie trafily (parka) to kazdy by byl zadowolony :p

Dorcia dzięki glukoza ok, pierwsze wrażenie po wypiciu było slabe a potem to juz normalnie, strasznie się wynudzilam tylko. Moje dziecko nawet nie zareagowalo, raz się zawiercila, pozniej jak byliśmy w budowlanym skusilam sie na czekolade do picia z automatu, to się poruszyła wiecej. Nie wiem, inaczej ja czuję od wczoraj. Może sie odwróciła.
Oj tak bliźniaki to najlepsze rozwiązanie by było rach ciach i za jednym zamachem no za dwoma Bo czworaczkow to jednak nie życzę

India jadła po całym małym słoiku, normalnie o 13 obiadek, potem jak wstała to albo słoik deserku albo mm, zależy. a teraz już kilka dni wierci sie strasznie przy jedzeniue, jak uda mi sie wćisnąć jej to co najwyżej pól, rzadziej 3/4 słoiczka małego. ogolnie popołudniami marudna. może w koncu przyjdzie jakiś ząb i to od tego. mam nadzieje że chwilowe, chyba na kilka dni jej odpuszcze trochę i znów zaczniemy.

Wiki- sliczny brzuszek ;)
Marta - ja tez tak miałam w tej ostatniej ciąży .
Anka- śliczny tort ;)
India - [emoji849]ja tez nie tak jak Wiola :)
MalaMi - ale ci zazdroszczę ! Ja tylko czekam jak moj ogród bedzie uporządkowany i zrobie sobie tez warzywniak i posadzę co sie da mam duzo miejsca ;)
My dziś zakupy końcowe na chrzciny , śmialiśmy sie z mężem ze ładnie sie wykopaliśmy z tymi chrzcinami na ogrodzie No ale ubaw jest, modlę sie tylko o pogodę bo w kratkę cos ostatnio , jak bedzie lało to jestem w czarnej dupie [emoji3][emoji16][emoji38].... kupiłam balony kokardy obrusy talerze , i inne badziewia ;) lampiony itd ..
Dopiero powiesiłam pranie i siadłam przed tv [emoji27]
Jutro koszenie cd..
miłego wieczoru dziewuszki ;) [emoji42][emoji42][emoji42][emoji8][emoji8][emoji8]

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

reklama
Ojj kiedyś chciałam bliźniaki ale chyba teraz nie dałabym rady ... Mamy małe mieszkanie więc i teraz będzie nam już ciasnawo a co dopiero z bliźniakami [emoji33]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry