reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki na razie trzy mam ale będzie pewnie więcej [emoji16]

1496137870-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wracam od ginekologa...bo z różowego zrobiło się czerwone...
I tak albo jest to poronienie -jesli się będzie nasilać albo taka natura tej ciąży ... Był zarodek i delikatnie pulsujące serduszko z racji tego że z @ powinien być 9 tydz a z USG wychodzi 6 z kawałkiem kazała leżeć i dostałam luteinę ..
Niecałe dwa tyg temu był pusty pęcherzyk ....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marta kciuki zaciśnięte. Może ciąża wcześniejsza niż @ wykazuje bo cykl dłuższy.

Wiki jelonek to taki Żuk :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marta czyli dobrze ze poszłaś no ale jak zmienilo kolor to nie bylo co czekać. Oby bylo dobrze :)

A no widzisz Kulka to na zuka bardziej podobne :) nie znam sie na robalach wiec pomyslalam ze to jelonek z bajki drastycznej czy cos tego typu.

MalaMi albo ktos kto mial konfikt, bo mi sie przypomnialo, zastrzyk dopiero po porodzie jak coś? Bo na sierpniowkach dziewczyna brala do 32 chyba tygodnia. Zdziwilo mnie to bo gin mowila ze po porodzie jak cos. I sama nie wiem...

Do góry