reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wszystko dla domu

mój mąż traktuje moje aranzacje jak sanktuarium i bedzie na paluszkach chodził a dzieci...hehehe... będa mialy 2 łazienkę >:D

a to Kalniko specjalnie dla Ciebie... ale kolorki mooooje ;D
finezzatubadzin9tp.jpg

agata a na tej stronce jest sporo fantastycznych projektów nowoczesnych łazienek:
http://www.dekor.pl/index.php?s=56&categorie=25

reklama
Żużaczku dziękuję za linka, chyba muszę się tym bardziej zainteresować. Ja to chyba będę się starała tak urządzić mieszkanie żeby nie było zbyt wiele miejsc do rzucania ubrań. Jak będą leżeć na podłodze to mężowi będą przeszkadzać >:D ;D :p.
Jedną łazienkę to bym chciała tak bardziej na wiejską urządzić z dużą, "ciężką" umywalką, szafką z zasłonką, kafelkami w drobne kwiatki i mosiężnymi dodatkami. No ale nie wiem czy mąż się zgodzi :p.

my z męzem mamy podobne gusta zreszta, on projektował konstrukcje a ja wnętra - podział i teraz aranzacje. On sie dopasuje. W koncu to ja będę dluzej w domku przebywać. Jego potrzeby tez oczywiscie respektuję - np. prysznic którego ja serdecznie niecierpię

Dzieki...nie uda ci sie wygonić dzieci z łazienki...nie nie.
My mamy dwie, ale do tej drugiej tylko mąż chodzi, bo tam prysznic, ktorego ja tez serdecznie nie cierpie, a on owszem...

A co powiecie na styl francuski???
Żużaczku,l tobie powinno sie spodobać...

pix58et.jpg

pix70dx.jpg

Charakterystyczne sa te abażurki, czy u nas cos takiego widzialyście, można dostać? Podoba mi sie niezmiernie...

305410nd.jpg

res2l30sf.jpg

oseitzdining6ja.jpg

Agata - a propos połączenia drewna z kaflami... Mój brat ma w łazience na podłodze płytki w kolorze kafli na ścianach, a od drzwi do kibelka ścieżkę z paneli chyba. Bardzo fajnie to wygląda. Jak się wybierzemy do niego (mieszka 100 km od nas), to zrobię zdjęcie.

reklama
Goga pisze:
Kalinko, a takie wyplatane fotele z wikliny marzą mi się właśnie na werandę z dużym oknem...

Mi podobają się takie werandy jak w starych domach w Sopocie , takie drweniane ::) Wiklinowe fotele, kocyk na nóżkach, herbatka i książka ::).

Do góry