reklama

Wszystko dla maleństwa

A do mnie wczoraj przyszedł kombinezonik =) jest mega piękny =) co prawda rozm. 56 ale chciałam go mieć na wyjście ze szpitala.
http://allegro.pl/kombinez-roz-56-2-czapeczki-szalik-i-rekawicz-i1257995627.html
A że wylicytowałam go taniuchno to tym bardziej jestem zadowolona =) A dzisiaj byłam w sklepie i orientowałam się w cenach łóżeczka bo w listopadzie już musimy zakupić wsio =) Ale jestem przekonana, że kupię przez internet z tego względu że wychodzi duuuuużo taniej! Jakieś 100 zł! Łóżeczko Klupśa safari bez szuflady w sklepie kosztuje 285 zł a na Allegro jest sprzedawca-sklep który oferuje takie łóżeczko plus szuflada plus materac GPK za 323 zł =) więc oszczędność jest duża =)
Na razie musimy przemeblować pokój - tylko jak zwykle ja ze wszelkimi pracami muszę czekać do weekendu. A tak by się chciało samej =)

reklama
wiesz co, niby najgorszą rzeczą jest sam piankowy. Dziewczyny sobie chwalą Gryka-Pianka-Kokos.
Ale o właściwościach Ci nie powiem bo sama nie wiem. Zdaje się na opinie, które przeczytałam na forum i taki też kupuje.

renczysia dziękuję :)

ja właśnie na czapki najmniejsze widziałam 40-42

ale te rozmiary to nie równe są, kombinezon, który upatrzyłam r 56 ma długość całkowitą 60 cm, inny, który oglądałam w tym samym romiarze ma długość 43 cm a jeszcze inny 56 cm i ja już nie wiem czy ten 60 cm nie będzie dużo za dużo...

ech,momentami mam wrażenie, że głupieję od ilości rzeczy, które trzeba wiedzieć

o właśnie znalazłam:
rozmiary : 46, 48, 50 (obwód główki dziecka od 44 do 52 cm);

wiek 6 - 30 miesięcy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja kupiłam taką.

14.10.2010 002.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć