Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anka poczekaj z tym podgrzewaczem, bo jak będziesz karmić piersią to na początku zbędny wydatek.
Nowe łóżeczko trzeba skręcić klika dobrych tyg. wcześniej, nasze przez miesiąc śmierdziało!!
gdzieś tu było o praniu - mam taki śpiworek nowy - o taki BabyLux ŚPIWOREK ŚPIWÓR DO WÓZKA FOTELIKA (1252343771) - Aukcje internetowe Allegro
i teraz moje pytanie czy takie coś nowe też muszę prać i czy jak muszę prać to czy to mi się nie zniszczy od razu?
Ubranka dla niemowląt : Sklep internetowy Modny Dzidziuś : Ubranka dla dzieci
a mnie się podoba ten sklep, pamiętacie aferę z kryptoreklamą? jakie tam były drogie rzeczy, a tutaj porównywalne z all, fajnie, fajnie:-)
gdzieś tu było o praniu - mam taki śpiworek nowy - o taki BabyLux ŚPIWOREK ŚPIWÓR DO WÓZKA FOTELIKA (1252343771) - Aukcje internetowe Allegro
i teraz moje pytanie czy takie coś nowe też muszę prać i czy jak muszę prać to czy to mi się nie zniszczy od razu?
Nam w sklepie powiedzieli że wystarczy 2 tyg. u nas to było zdecydowanie za mało. My skręcaliśmy łóżeczko tak jak napisałam miesiąc wcześniej i często pokój był wietrzonySłyszałam,ze w 35 tygodniu juz powinno sie przygotować łóżeczko. Tak sie zastanawiam kiedy najlepiej.