reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla maleństwa

Popieram Szwarou! Mały terrorysta jest najlepszy! Co do rozmiarów. Dostanę sporo spadkowych ciuszków, również tych w rozmiarze 56, więc raczej tych najmniejszych nie będę dokupować. Jesli już to właśnie tych 62. A swoją drogą jak oglądam te śliczności to mięknę i najchętniej od razu leciałabym na zakupy:-)

reklama
Ja tam na pewno dokupię 7 pak body krótki rękaw na 56 i na 62. I tak samo body z długim rękawem. U mnie Olek urodził się standardowy czyli 3500 i 54 cm ale był i jest szczuplutki. I na długo starczały mi niektóre bodziaki.

Mąż był wczoraj u stolarza, więc wrzucam 2 fotki naszego odnawianego łóżeczka w kolorze WENGE ( no przynajmniej stolarz bardzo się starał):) Przypominam łóżeczko było calutkie białe.

Brakuje jeszcze dolnej szuflady i dykty nad nią ( bo stolarz będzie je od nowa robił bo nie dało się ich pomalować)
Przyznam, że facet naprawdę wszystko dopracował- SUPER :)

IMAG0020.jpgIMAG0019.jpg

ja wczoraj z mezem przgladalismy sobie wstepnie wozki i stwierdziliśmy, że więcej jak 1200 zł to nie chcemy raczej za niego dać...

i tak sobie dzis przeglądałam wózeczki i natrafiłam na taki oto : http://allegro.pl/item1083638009_jumper_x_tako_fotelik_aukcja_prod_raty_gratisy.html

u mnie w miescie to roi się od producentów wózków wiec do każdego mam blisko, ale ten jakoś mnie urzekł :-) i cena idealna jak dla nas ;-)

Dokładnie tak jak piszesz mamolka:) wenge to też kolor.I nawet jakby nie znajdował się w spisie wszystkich możliwych kolorów świata, to i tak byłby kolorem przez fakt że ludzie posługują się "słowem" wenge - właśnie określając kolor:D

Twoje łóżeczko w kolorze wenge wygląda czadowo:)

reklama
Ja też powoli musze zacząć sie rozglądać za wózkami, łózeczkami, ciuszkami i innymi rzeczami, na początku sobie mówiłam nic nie kupuje, nie oglądam by nie zapeszyć ze względu na moje małe problemy na początku, no ale wkońcu kiedyś trzeba się za to wziaść bo czas ucieka i zaraz będzie połowa ciąży :-)

Mam tylko małe skarpeteczki kupione z okazji Dnia Dziecka ;-)

Do góry