reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Kochane, opanowałam dziś 'biedronkę'...oryginalne Disney'owe butelki, smoczki, grzebyki, gryzaki...wszystko po 5zł...mam 2 butelki i 3 smoki (po 2 sztuki w opak) i gryzak :D
pozdrawiam :)

O masakra... Aż mnie do ziemi przygięło. Moja Mama stwierdziła, że na moje urodziny (które już niedługo) kupią nam parowar - bo to i zdrowiej, i my już od dłuższego czasu jakiegoś szukaliśmy. No i dziś dostałam linka do sprzętu, który kupiła: Parowar Morphy Richards Intellisteam 48780 - dane techniczne parowara, parametry, instrukcja
Przyznam szczerze, że ja oglądałam 4 razy tańsze i jakieś takie lichsze... Babcia zaszalała...
Teraz muszę się nauczyć gotować na parze...

a ja mam pytanie odnosnie wanienek. lezaczki do nich kupujecie czy normalnie będziecie kąpąć na jakiejs pieluszce?bo zaczęłam zastanawiać się nad tym

a co do torby to moj tez stwierdzil,ze pakowac nei będzie.ale ja jeszcze zdąże sama:)

Ja na sam początek mam wanienkę z Fisher Price z leżaczkiem (z materiału) :
M5656-3bfk.jpg
A na później wanienkę Disneya z Biedronki :))

a ja mam pytanie odnosnie wanienek. lezaczki do nich kupujecie czy normalnie będziecie kąpąć na jakiejs pieluszce?bo zaczęłam zastanawiać się nad tym

a co do torby to moj tez stwierdzil,ze pakowac nei będzie.ale ja jeszcze zdąże sama:)

najzwyklejsza wanienka, bez foczek, leżaczków itp. jedna ręka trzymam a druga myją.
Na moje w ogóle nie przydatne sa wszelkie niby udogodnienia.

kąanie na pieluszce tetrowej i wsio, ja mam jeszcze stelaż do wanienki ale mi niezbędny.

Wiola ja pierwszy raz takie cudo widzę, super;ppp

ewa ja swego czasu dużo na parze gotowałam ale jakoś mi się znudziło hmmm:///... faktem jest że trzeba się przyzwyczaić do specyficznego smaku potraw, smakuja po prostu jałowo, ale można się przyzwyczaić;) Twój parowar super, ja mam lichszy hehe ale jest ok do tej pory.

ewa ja swego czasu dużo na parze gotowałam ale jakoś mi się znudziło hmmm:///... faktem jest że trzeba się przyzwyczaić do specyficznego smaku potraw, smakuja po prostu jałowo, ale można się przyzwyczaić;) Twój parowar super, ja mam lichszy hehe ale jest ok do tej pory.

Rodzice mają w mikrofali funkcję gotowania na parze i warzywa mi z tego strasznie smakowały. Nie wiem jak będzie z mięsem itp. Spróbujemy - zobaczymy :) Ale wygląda na to, że maszyna będzie dość wygodna, no i zdrowa. A przy dziecku możliwość ustawienia czasu gotowania i wyjścia na pół godziny z kuchni bez konieczności doglądania gazu może się okazać bezcenna :)

Ja na sam początek mam wanienkę z Fisher Price z leżaczkiem (z materiału) :
Zobacz załącznik 297246
A na później wanienkę Disneya z Biedronki :))

ja mam taką samą tylko niebieską :) Ja przez pierwsze 3 tygodnie w ogóle nie kąpałam małej - rana po cc mi nie pozwalala a potem to sporadycznie ale uzywałam foczki. Ma się wolne ręce, czemu nie skorzystac z udogodnienia jeśli jest :)

reklama
Mnie miło zaskoczyła teściowa i odkupiła ta wanienkę od znajomych;-) Bardzo fajny jest ten leżaczek bo mogę Małego spokojnie sama kąpać bez pomocy innych osób.
Zaszalałam dzisiaj i kupiłam Młodemu adidasy rozmiar 0-3 m... ale mi tak dziwnie jak dziecko bucików nie ma :-D
adidaski.jpg
Teraz muszę mu jeszcze dopasować ubranko na wielkie wyjście w Święta ;-)

Do góry