reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla maleństwa

sarka na allegro są dużo wyższe ceny. Zanim kupiliśmy to trochę się zorientowaliśmy bardziej opłaca się kupić w stacjonarnym sklepie. Ten nasz kosztował niecałe 200 zł.

reklama
do wanienki najlepsze pieluchy
dostałam ksiązkę Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka" super!!!! a do tego płyta dvd wszystko ładnie pokazane co i jak robić z dzieckiem jestem zachwycona polecam

Kochane a ja dziś dostałam z all paczkę z ciuszkami i stwierdziłam że przesadziłam,w sumie w paczce było ponad 90 szt wszelkiego rodzaju ciuszków,super jakości i wogóle dlatego się oprzeć nie mogłam hi hi a do tego ta cena,uwaga 70 zeta z przesyłką:szok::szok::szok: Ale jak teraz oglądam to chyba Wiki będę przebierać 10 razy na dzień chyba żeby wszystko miała na sobie zanim z tego wyrośnie:-p No i kupiłam laktator,wy tu wszystkie przeciwne ale ja już muszę wkładki nosić bo puszczam soki więc nie ma co czekać na "po porodzie",znowu będę jak krowa dojna:-p
Tunia kupiłam taką samą koszulę jak ty i jestem mega zadowolona,nawet się w niej sobie podobam:tak:

Trafiłam przypadkiem na pieluszki huggies new born:-). 39 zł za 90 sztuk. Kupiłam na próbę. Najwyżej zmienię w trakcie, jak się nie sprawdzą. Do tego chusteczki, oilatum i wodę no noska. Tym sposobem nie mam tylko wanienki(obiecana w prezencie:-D) i mleka w razie potrzeby.
Jutro pakuję torbę.:tak:

reklama
lwiczka którą kupiłaś, tą w kwiatki?
Bo ja jeszcze nie kupiłam, ale właśnie te mam zamiar, może jeszcze piżamkę...

Do góry