Jupi! Mąż został przekonany!!! Musze poczekac do sierpnia, bo na razie było za dużo wydatków, a jeszcze za szafę musimy zaplacić. Wieczorem rozpocznę poszukiwania :-) Misia - strzeż się, będę Cię pewnie zasypywać pytaniami, jako naszą ekspertkę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie. Krzesełko cudne. Cena również... ale jak mały dostał na nie pieniążki to czemu nie.
Ja mam takie jak renczysia tylko firmy Caretero... niczym się nie różni od kidsplay a ma te same funkcje co to z FP.
Elelna okdo niczego nie namawiam. Najważniejsze abyś była zadowolona.
Tylko mnie cena duplo powala :-( Ale moze poszukam uzywanych :-) Dzięki
a takie krzesełko zakupiłam tapicerka Miki
BUKOWE Krzeselko do karmienia wzory DISNEYA (1693373490) - Aukcje internetowe Allegro
edit: na początku wydaje się że to jest wydatek ale później to zupełnie normalne tak jak kupowanie krzesełek, zabawek, chodaków, kojców itp
np ewie nie było szkoda 500zł na krzesełko a ja już liczyłam jakie bym mogła mieć za to pieluszki czy piękną chustę do noszenia eh to chyba zboczenie![]()