Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Misia - a gdzie kupujesz pieluszki? Bo na tych ekologicznych stronach są koszmarnie drogie. Na allegro znalazłam koło 30 zł, ale nie wiem czym one się różnią.
Najlepiej mieć 30sztuk ale można kupić 10-15 i sobie uzbierać późniejMisia ile sztuk trzeba mieć, żeby na spokojnie co drugi dzień prać? Jak często się toto zmienia? Jak pampersa czy jak tetrówkę?
Między nogami jest normalnie tak jak w pampersie. Trzeba tylko dobrze pieluszkę założyć - gumeczki umiejscowić w pachwinkach. Pieluszki są wąskie w kroku i tak profilowane że nie utrudniają ruchów dziecka nawet chodzącego. W nocy trzeba więcej wkładu włożyć aby pieluszka była chłonna ale w nocy dziecko się nie rusza nie chodzi więc jak najbardziej możnaJa mam jeszcze pytanie:
* jak jest z przemakaniem, szczególnie w nocy (ja pampersów w nocy nie przebieram)
* jak grube to jest, tzn. jak grubo dziecko ma między nogami - czy jest to porównywalne z pampersem, mniejsze czy większe?

Misia - to ja jeszcze jedno pytanko (pytałam już, ale musiało umknąć):
Jak jest z wielorazowością tych piekluszek? Jak myślisz, czy można przy drugim dziecku stosować te same (po uprzednim wygotowaniu oczywiście).
Więcej pytań będę miała pewnie przy okazji zamawiania pieluszek :-). Na razie muszę męża przekonać do takiego wydatku![]()