reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

A ja poza spodniami ciążowymi z h&m (jestem z nich bardzo zadowolona!) kupiłam sobie jeszcze na allegro dwa sweterki, jeden taki jak sonia zresztą (z guzikami). No i majtki oczywiście.. Od mamy dostałam ponczo-świetna sprawa na jesień :)
Też się zastanawiam nad kurtka/płaszczem, ale odwlekam ten zakup bo na razie krucho z kasą, mieszczę się jeszcze jako tako w swoje dotychczasowe kurtki i płaszcze choć już są mocno opięte na brzuchu ;)

reklama
Ja też mam ponczo na jesień-kupiłam w CA. Myślę, że w jakąś kurtkę jeszcze się zmieszczę, poza tym ja lubię chodzić rozpięta, więc wystarczy tylko coś ciepłego pod spód. A na zimę mam kurtkę narciarską, w której spokojnie mieściłam się w poprzedniej ciąży i pewnie coś od mamy pożyczę, jak ostatnio :)

Margoz, super sweterki:) zwłaszcza podoba mi się ta tunika z golfem.
Mam nadzieję, że na mnie będą równie dobrze leżeć.

Za Waszą radą kupiłam sobie wczoraj takie wełniane ponczo w HM. Całkiem proste, czarne, ale niesamowicie mięciutkie i cieplutkie:) Gdyby nie dzisiejszy deszcz we Wrocławiu pomaszerowałabym w nim dzisiaj już do pracy
icon12.png

Margoz, super sweterki:) zwłaszcza podoba mi się ta tunika z golfem.
Mam nadzieję, że na mnie będą równie dobrze leżeć.

Za Waszą radą kupiłam sobie wczoraj takie wełniane ponczo w HM. Całkiem proste, czarne, ale niesamowicie mięciutkie i cieplutkie:) Gdyby nie dzisiejszy deszcz we Wrocławiu pomaszerowałabym w nim dzisiaj już do pracy
icon12.png

Susełku a Ty z Wrocławia jesteś?
Margoz swetry sa superanckie :)

reklama
Do góry