reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
ja sanki mam, takie fajne, porządne z oparciem. Myślałam o kojcu, bo nie mamy a by się przydał jak na dole domu siedzę z małym (nie zawsze jest tam czysto a nie chcę, by po brudnej podłodze latał) albo myślałam o pchaczu.. Ehh sama nie wiem ;-/
Majuśka to gdzie wy mieszkacie?

Karolina ja planuje kupić Majuni własnie taki stolik. Z dzieci to mamy jeszcze w rodzinie 2,5 latka i dla niego taki warsztat z narzedziami chcemy kupic.

anusiak17 my mieszkamy w górach ale z tą zimą to żartowałam:zawstydzona/y: chociaż i tak zima mi sie dłuży;-)
też zastanawiałam sie nad pchaczem ale nie wiem bo szwagierka może nam sprezentuje bo ma a jej córeczka już nie ptrzebuje, ostatnio właśnie dała nam łóżeczko turystyczne więc mamy, zostaje nadal przy sankach bo nie mam:eek:

My w niedzielę kupiliśmy Ninie taki stolik właśnie, z tym że można domontować do niego kółka i pełni wtedy rolę takiego pchacza (opuszcza się jedną część i może ładnie pchać na kółeczkach). Jest zabawką zachwycona, od razu jak rano wstanie to pędzi do stolika i włącza żabki (melodyjki):) stolik jest na fajnej wysokości dzięki czemu może ładnie wstawać do niego. A stolik nie był drogi, bo w Smyku była na niego promocja...

Jeszcze nie wiem co kupię małej pod choinkę...na pewno jakieś bajeczki bo coraz chętniej ogląda obrazki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry