reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

goyap - ja rozmawiałam z facetem;-) mejlowo - mam nadzieję , że dotrzyma swoich obietnic, bo faktycznie jak zadzwoniłam i odebrała babeczka to miałam wrazenie , ze nawet jej sie gadac nie chce - i wszystko w stylu - "no nie wiem kto to Pani zrobi..."

mam nadzieję ,że gość jest powazny i nie naściemniał - choć w temacie wspomnianych kołpaków i podnóżka- tak juz chyba w stadardzie wychodzi...a i grats udało mi sie otrzymać - jak juz przyjdzie to się pochwale , bo wierzyc mi sie nie chce :-)

reklama
Temat odnośnie problemu Dobrawy przeniosłam do "Prawa kobiet w ciąży" - coprawda żródło wzięło się z niemożności zakupów dla dzidzi, ale temat typowo o prawie - tym razem do wynagrodzenia- ta więc tam odsyłam zainteresowanych :)

Wstawiam Wam zdjatka ciuszkow ktore kupilam w srode w h&mie - fajne przeceny maja, oba byly przecenione na 20zl, sukienka to nawet z 60!

Załączniki

• P1010326.jpg
    P1010326.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 68
wiecie co -ryczeć mi się chce ...ja wiem , że błahostka...ale

dostałam dziś te wylicytowaną kołyskę - kupiłam w końcu używaną - przed zakupem prowadziłam ze sprzedającym gorącą korespondencję na temat stanu kołyski- gość odpisał dosłownie - "w stanie bdb, bez żadnych zniszceń i uszkodzeń , wyprana i czyściuta"...tymczasem

kołyska - owszem jest śliczna, ale brudna , że hej :wściekła/y:
cała do prania- najgorsze ,że gondola nie ma zdejmowanego pokrowca- ale z tego co piszą inni - wystarczy czyścić na bieżaco i jest ok..a ta - normalnie załamka :(((((

w dodatku ma drobne ale zawsze uszkodzenia (a wyraźnie sprzedający napisła, że nie ma żadnych wad!) - a żeby było śmieszniej rzecz, którą wymienili ,że jej brak- jest !

boże , co za oszuści...normalnie sie poryczałam ...ja wiem , że są gorsze rzeczy , ale tak mi zależało na tej kołysce...syn mi mówi ,że z daleka wygląda super , więc faktycznie wystarczy wyczyścić, ale po co oni sciemniali , że jest super!?!?!?

teraz oczywiście nie raczą odpowiadac na moje mejle , bo po co - najchętniej bym ja oddała, ale boje się , że nie będe miała ani kasy , ani kołyski...teraz żałuję ,że nie kupiłam wcześniej nowej - przepłaciłabym najwyżej 150zł...nie warto było :-(
szkoda , że to nie z okolic gdzieś - bo poświęciłabym kasę i pojechała i narobiła rabanu pod drzwiami...a do gliwic to się nie opłaca...jaka ja jestem ZŁA !!!!!!!!!!!!

a najlepsze , że miałam takie negatywne odczucia po jaką cholerkę ja to kupiłam !!!1

reklama
Samanta sliczne ubranka

Tab my kupilismy lozeczko w Mothercare i nam tam mowiono ze te z opuszczonym bokiem sa wycofane ze wzgledu bezpieczenstwa..podobno dzieci moga sobie przykliszczyc paluszki.

Vikiigus nastepnym razem sluchaj swojej intuicji , ja tam takie rzeczy jak lezaczki czy kolyski wole jednak nowe, albo po kims z rodziny. Minusem jest tez fakt ze nie wiesz na kogo trafisz , mialas pecha.

My tez zrobilismy duze zakupy w Mothercare. Kupilismy Lozeczko, moses basket, mate do przebierania, madela swing breast pump, termometr do pokoju i kapieli, kilka ubranek, recznik, kocyki ...sporo tego i sporo kasy poszlo :-D
a i jeszcze baby monitor
Motorola - Digital Video/Audio Baby Monitor 2.4'' colour screen - Baby Monitors - Mamas & Papas

i taki smietniczek na zuzyte pieluszki
http://www.mamasandpapas.com/produc...iene-plus-nappy-wrapper-tub/880602700/type-i/

Zamierzam kupic tez fotel do karmienia i pare kosmetykow z tej strony
Kensington Breastfeeding Chair (Agua Stretch Fabric)

Potem wstawie pare zdjec

Ostatnia edycja:
Do góry