reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
viikigus w pelni rozumiem Twoje zdenerwowanie, pisalam Wam ze jeden sprzedajacy tez milczy ani towaru ani pieniedzy, tez zaczelam spor z allegro, napisalam do nich i co kazali mi kontaktowac sie ze sprzedajacym!! a ten cisza, wystawilam negatywa i nic, wczoraj w koncu paczka przyszla, dwie rzeczy kompletnie nie te co trzeba! inne roznia sie kolorem, troche sie zdenerwowalam ale tez nie chce odsylac bo ze sprzedajacym nie ma kontaktu no i pewnie bym jeszcze stracila na wysylce, ech szkoda gadac, ale to jednak wyjatki sa, bo ja ostatnio cala mase rzeczy zamawialam do mieszkania i dla malej i jakos nie mialam zadnych problemow, mysle ze powinnas wystawic im porzadnego negatywa a kolyska sliczna wiec moze sie da doczyscic i doprac, Powodzenia!

Olcia_87 fajna kołyska i ta komoda z przewijakiem i wanna - też się zastanawiałam nad takim czymś ale obawiam się że mój pokój jest za małay i tylko graciarnie w nim zrobię.

Mam jeszcze pytanie do mam które już mają dzieci - czy gdyby łóżeczko miało funkcję bujania nie usypiałoby się w ten sposób lepiej dzieciaczków?

juz dziś mam mniejsze nerwy :) wczoraj wzięłam gabeczkę namoczona lovelą i okazłao się , że wcale nie jest tak źle - nie wiem tylko czy ją jakoś całą moczyć czy sobie odpuścić , bo najgorsze były boki i z tym się już uporałam ...a może ktoś zna jakiś specyfik do czyszczenia tkanin w sprayu ? bo to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale chyba nie ma czegoś takiego :-(

przy okazji wpadłam na pomysł , że sparwię sobie coś takiego - oczywiście nowe i raczej nie przez allegro :-)
PAROWNICA KARCHER SC 952 (1.516-201.0) SKLEP NEO24.PL

już dawno chciałam to nabyć , bo Kuba jest allergikiem i wiem , że dobrze byłoby odświeżać takie domowe takniny i miejsca , które za bardzo nie ma jak wyczyścić , a z racji gromadzenia kurzu są zbiorowiskiem wszystkich alergenów...i tak raz na kilka miesięcy musze wydawać około 50zł na taki roztoczobójczy specyfik, a tak bym miała jeden wydatek , ale na zawsze ...

co o tym myslicie? ma któraś cos takiego? bo generalnie to wiem , że wysoka temperatura zabija wlasnie roztocza itp, bo jakoś w zwalczanie brudu nie chce mi sie wierzyć...

olcia - fajne zakupki :)

ewela- są na rynku łóżeczka z funkcją bujania :tak: znajoma ma takie drewniane z wymiennymi płozami w sumie sobie chwali

Ostatnia edycja:
A o to moje zakupy :)

A do tego jeszcze kilkanacie ciuszkow, skarpeteczek,misiaczka do kolyski,termometr do wody i chusteczki nawilzajace z papmersa bo była duza okazja wiec odrazu skorzystałam.Planuje takze zakup takiego o to wózeczka.Mam nadzieje ze ten kolorek bedzie równiez pasował do dziewczynki??? jak myslicie??
Baby Pram Travel System 3 in 1 EXCLUSIVE MURANO on eBay (end time 29-Dec-10 00:34:27 GMT)
Bardzo ładny jest ten niebieski kolor wózka. Ja bym się nie p;przejmowała, tym że niebieski jest zarezerwowany tylko dla chłopaka.

Dzis otrzymalismy lozeczko, moses basket, przewijak i mate do przewijania. Kocyk i recznik mamy z tej samej kolekcji co mata i moses basket. Moze tez dokupie posciel do kompletu :-)

Załączniki

• mamas&papas.jpg
    mamas&papas.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 66
  • mamas and papas moses basket.jpg
    mamas and papas moses basket.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 78
  • mamas and papas changing mat.jpg
    mamas and papas changing mat.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry