reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
Ta faza porodu jest zawsze szybsza niż ta pierwsza ze skurczami rozwierającymi, ale ja też mam nadzieję, że pódzie nam szybko i bezboleśnie:-D

Dziewczyny jak bylam w ciązy moj synek w dzien mnie bardzo bombardowal kopniaczkami natomiast ( co mnie bardzo dziwilo) w nocy jak ja spalam on tez...bo sie nie ruszal wcale...czesto wstawalm w nocy by srawdzic czz dziecko sie rusza...nie raz bylam spanikowana...a on w momencie gdy ja sie wyciszalam....zasypial!!!
I wiecie co: on odkad sie urodzil przesypia mi cale noce......a przeciez noworodki nie rozroznają dnia i nocy!!!!!
dlatego obeserwujcie jak wasze dzieci zachwują sie w nocy!!!! Bo moze tez bedziecie mialy spioszka jak ja:-)

Ja dzis po wczorajszym przemeblowaniu spakowalam torbe do szpitala i stoi pod parapetem. Musze tylko dokupic pieluchy jednorazowe, jedzonko dla siebie i wlozyc kosmetyki ktore używam codziennie i kilka par skarpetek. I juz. Gotowa do rozdwojenia :-D

Czarodziejko ja już dziś pisałam na innym wąteczQ że mój synuś w ciągu dnia to budzi się co 2 h i kopie jak szalony,rozpycha się i wogóle a w nocy jest spokój no chyba że ja śpie i nie czuje :-)

reklama
Do góry