reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
hmmm torbę miałam spakować w ten weeknd a tu znowu dupcia-nie czuje się i nie mam na to siły ehh no chyba że mnie sytuacja zmusi do tego jka np. syneczek nie wytrzyma mojego kaszelku i zechce wyskoczyc :eek: no ale mam nadzieje że da rade,a ja staram się nie dusić :-)

ja wczoraj zaczelam obserwowac u siebie to co czytalam w ksiazce objaw szykowania gniazda :-D tzn zaczelam sie denerwowac ze nie wszystko kupione ze nie zdazymy ze chciala bym wszystko sama zalatwic a nie moge, bo ciaza nadal zagrozona i wogole zaczelam kszatac sie po domu i szykowac rozne dziwne rzeczy i caly czas poprawic a potem nawrzeszczalam na meza ze okna trzeba umyc. A torbe mam sppakowana ale pieluch mi jeszcze brakuje. I ubranek nie wybralam dla dzidzi na wyjscie i jeszcze musze rozek przeprac i reczniki.:tak:

Ja do torby ostatnio coś tam powkładałam i myślałam, że już jest prawie spakowana ale potem spojrzałam na moją liste i stwierdziłam, że jeszcze dużo musze tam powkładać :tak: ale to może w przyszłym tygodniu :-)

reklama
hehe wiecie co,moja torba oczywiście zawiera jakieś tam rzeczy ale nie kompletne bo zawsze coś tam dorzuciłam i tak lerzało ale nie miałam okazji zorientowac się czego brakuje,co dorzucić i wogóle a wczoraj jak stałam ze skierowaniem w ręQ do szpitala to sobie mysle hmmm chyba torba się przyda bo moga mnie zostawić i tak się migałam od tego pakowania - ja wogóle szczerze mówiać nie miałam pojecia co zabrać,tu musiałam się szykować,tu zaraz wychodzić i jeszcze zastanowić się co wziąć-koszmar poprostu hehe ...WIEĆ NIE MA CO LEPIEJ SIĘ FAKTYCZNIE SPAKOWAĆ TERAZ BO POTEM MOŻE BYĆ KŁOPOCIK :-)

Do góry