klementyna33
Fanka BB :)
Jestem pewna, ze w większości zdiagnozowanych przypadków skazy to zwykły trądzik niemowlęcy. Bo skaza wygląda fatalnie, własnie tak jak na fotkach a diagnozują już skazę jak zobaczą 2-3 białe krostki

Pojawiły się ok tydzień temu i było coraz więcej - na twarzy, za uszami i na karku. A ja myślałam, że to potówki..
 Pojawiły się ok tydzień temu i było coraz więcej - na twarzy, za uszami i na karku. A ja myślałam, że to potówki.. Dodatkowo Franek zaczął ulewać, mało, ale jednak, takim już trochę przetrawionym mlekiem, lekarka powiedziała, że jak najbardziej można to powiązać.
 Dodatkowo Franek zaczął ulewać, mało, ale jednak, takim już trochę przetrawionym mlekiem, lekarka powiedziała, że jak najbardziej można to powiązać.

) Biedrona całkowicie cię rozumiem. Ja to jestem miłośnikiem jedzenia. Nie wiem chyba przez okno wyskoczę. Teraz to zdołuję się jeszcze bardziej.
) Biedrona całkowicie cię rozumiem. Ja to jestem miłośnikiem jedzenia. Nie wiem chyba przez okno wyskoczę. Teraz to zdołuję się jeszcze bardziej. 

, a wszystko to kosztuje fortunę...
, a wszystko to kosztuje fortunę...
 nie piję żadnych herbatek, nie podaję dziecku żadnych kropelek,  herbatek ani wód koperkowych. Brałam Lactinatal ale przestałam bo nie  widziałam skutku ich brania. Z pierwszym synkiem miałam przeboje po  herbatce koperkowej - biegunkę i kolki więc teraz postanowiłam tego nie  podawać. Ale każde dziecko inne, mój odpukać na razie ok.
  nie piję żadnych herbatek, nie podaję dziecku żadnych kropelek,  herbatek ani wód koperkowych. Brałam Lactinatal ale przestałam bo nie  widziałam skutku ich brania. Z pierwszym synkiem miałam przeboje po  herbatce koperkowej - biegunkę i kolki więc teraz postanowiłam tego nie  podawać. Ale każde dziecko inne, mój odpukać na razie ok.