KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Raczej nie jadlam szpinaku ani nc takiego - ogorki, losos ziemniaki, kanapki z ogorkiem, szynka i serem. Chyba ze to Icetea albo kanapka z Subway ale mialam tam takie raczej normalnme rzeczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nocanka- dzieki. Ufoludki z kupy odlecialy i juz wszystko mam nadzieje wroci do normy;-)Nocanka- dzieki wielkie troche mnie pocieszylas. Ja niestety przeczytalam ze taka kupa nie koniecznie musi byc ok jezeli zawiera sluz a malach sie meczy przy jej robieniu. My od poczatku mamy problemy bo mala sie zwija no ale co do sluzu to nie jestem pewna. Zobacze czy jej to minie jak nie to moze udam sie do pediatry bo kolejna noc nie przespana.
u mnie też był problem tak strasznie popękałam że ból był chyba silniejszy w mózgu niż laktacja do tego szwy puściły i zrobił się krwiak który mi musieli wycisnąć (na żywca) po podaniu antybiotyku coś się zaczęło dziać karmie małą z dwóch piersi ok godz ale jej nie starcza zaśnie ale za 10 min znów głodna a przy cycu się wkurza bo nie leci więc podam jej 30ml sztucznego i śpi pa 3-4godz położna mówiła że mam ją budzić ale ona jak głodna to sama się budzi
i widzę że drugą brodę dostała hahaha;-)czy można jeść pomidora i ogórka kiszonego sama kisiłam i nie wiem czy mogęNie musisz odciagac. Mleko w piersi sie nie starzeje
Mam takie pytanko:-).Jeżeli mały przy karmieniu najada się jedną piersią i zasypia,to czy tą drugą tez muszą odciągnąć ??