reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wszystko o karmieniu piersia

reklama
Mnie moj gino tez kazal brac materne,bo po porodzie organizm jest bardzo oslabiony,pozatym,duzo krwi stracilysmy i dzidzia wyciaga z nas wszystko na maxa tak ze ja dalej biore,ale musze zrobic sobie jakies badania bo cos mi sie kreci w glowie i czasami mi slabo,moze jakas anemia:wściekła/y: sie przyplatala.

Annya, Kluseczka - ja sie pytalam naszego "specjalisty" o witaminy, to powiedzial ze sa teraz niepotrzebne... i ze po wizycie na 6 tz mozemy o tym porozmawiac, takze ja nie daje Olci zadnych witamin.

Kasiu a mi nasz ''specjalista' dal recepte i kazal jak mala bedzie miala miesiac. A ze juz 4 tyg minely to jej zaczelam podawac:tak:no a wiem ze w Pl wszyscy juz od urodzenia podaja.

Ja też brałam witaminy po pierwszym porodzie teraz po prostu zapomniałam i wy mi przypomniałyście zaraz idę łyknąć bo też mam zawroty i jakoś nie wyraznie widzę :tak:mała dziś też na cycu śpi po 3-4godz jestem dumna z siebie :-Dod jutra zaczynam dawać jej witaminę D3 na krzywicę :-Dsłuchajcie podajecie glukoze do picia ;-)bo 8lat temu mi kazali a teraz niby pierś wystarczy:-)

Ja też brałam witaminy po pierwszym porodzie teraz po prostu zapomniałam i wy mi przypomniałyście zaraz idę łyknąć bo też mam zawroty i jakoś nie wyraznie widzę :tak:mała dziś też na cycu śpi po 3-4godz jestem dumna z siebie :-Dod jutra zaczynam dawać jej witaminę D3 na krzywicę :-Dsłuchajcie podajecie glukoze do picia ;-)bo 8lat temu mi kazali a teraz niby pierś wystarczy:-)
Emili - absolutnie piers wystarczy. No chyba ze masz malo pokarmu to mleko mod... albo jak jest baaardzo goraco to sama woda mozesz dopajac, ale w sumie to tez nie koniecznie bo mleko z piersi w pocz fazie jest bardzo wodniste -i tym dzidzia sie napija, a potem tym tlustym sie najada.
No Stasiu jest wyczesany w kosmos bylismy z Jackiem po wrazeniem- jego spiewania i ''oka'':-D:-D:-D:-D:-D:-DTO trzeba przyznac STASIU RULES!!!!
:-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja dopajam herbatką koperkową u mnie w domu jest 32st wszystko pootwierane a i tak nie da sie wytrzymac wiec stwierdzilam ze skoro ja wypijam 3 l dziennie i topie sie jak bryłka lodu to malemu tez jest goraco a jezeli ciagle cycka to pokarm tez nie nadaza z produkcja ;(

Dziewczyny poradzcie cos na czerwone piesi, co jakis czas mi twardnieja, co odetkam to znowu to samo, kapusta i cieply oklad , i zimny pomaga tylko na chwile,a i zrobil mi sie maly pecherzyk na sutku? co z tym robic?

reklama
Dziewczyny poradzcie cos na czerwone piesi, co jakis czas mi twardnieja, co odetkam to znowu to samo, kapusta i cieply oklad , i zimny pomaga tylko na chwile,a i zrobil mi sie maly pecherzyk na sutku? co z tym robic?

Tacjana - jak Ci nie pomagają okłady i częste przykładanie do piersi małego, to może to jest jakiś stan zapalny i bez antybiotyku się nie obejdzie :tak:Może powinnaś się skonsultować z lekarzem:tak:

Do góry