reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Na pewno jest treściwsze. Jak my przychodziliśmy z piersi na mm, to zaczynaliśmy od niecałych 60-90ml:tak:. Podczas gdy butelkowe dzieci tu na forum jadły po 150 i więcej= czytaj Tuniowa Zuzia:-D.

reklama
My się z Gosiunią dalej cycujemy. Będzie mi bardzo szkoda przejść na normalne jedzonko bo przy dwójce dzieci jest mi z tym strasznie wygodnie. Dopiero przy 2 dziecku poznałam naturalne karmienie. Źle wspominam karmienie stałym jedzonkiem pierwszej córy, która była na mm. Każdy stały posiłek trwał 20minut, kurcze ja teraz nie mam czasu na takie bawienie :(((
Matka egoistka :p

Od 27-05 podaję kaszke mannę i podejrzewam alergię. Dziś to aż się wystraszylam, bo po zjedzeniu kaszki na twarzy, dekolcie i nóżkach pojawiły sie bąbelki z różowymi plamami. :szok:
I nie wiem, czy dalej podawać tą kaszkę, bo to ekspozycja, czy jednak odstawić, bo niebezpieczne jest podawanie alergizujących produktów.

Od 27-05 podaję kaszke mannę i podejrzewam alergię. Dziś to aż się wystraszylam, bo po zjedzeniu kaszki na twarzy, dekolcie i nóżkach pojawiły sie bąbelki z różowymi plamami. :szok:
I nie wiem, czy dalej podawać tą kaszkę, bo to ekspozycja, czy jednak odstawić, bo niebezpieczne jest podawanie alergizujących produktów.

A jak podajesz bo ja jeszcze nie zaczęłam :-/

Wysłałam wczoraj Męża do sklepu. Miał kupić m.in. słoiczki dla Franka, żeby były w zapasie, gdyby mi się nie udało obiadu kiedyś zrobić. A Mąż jak to Mąż - wziął najdziwniejsze, jakie były. Po 6 miesiącu. W jednym są pomidory. Można już po 6 mies. podawać pomidory?

reklama
Do góry