buzc13
Fanka BB :)
Gufi ja kupiłam herbatkę ułatwiającą trawienie Hippa i rzeczywiście kupka była codziennie po niej. Przedtem raz na trzy dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gufi jak wczoraj rano podałam Oli cały słoiczek śliwek suszonych gerbera to dziś rano wieeeelka kupa (luźna) i do południa jeszcze ze 3 były! może podaj jej cały słoik tych śliwek
w wątku polecam wstawiłam nazwe ziółek pomagająu nas od jakis 2 tyg. sloiczek owocow, sloiczek warzywek i piers 3 razy w dzien i 1-2 w nocy. ale np. dzisiaj rano o 9 powinna byc piers, ale Alicja wogole niechetnie ssala i dalam jej kaszki z owocami hipp i zjadala ze smakiem. chyzby cycus sie przejadl ...
wogole od kiedy jemy owocki i warzywka Alicja ma problemy z kupkajak byla na piersi, to robila kupki bardzo czesto i wodniste. teraz sa duzo gestsze i mam wrazenie, ze ciezej jej zrobic. prezy sie, steka, placze. unikam zapierajacej marchwi, banana, ale i tak sa problemy. macie jakies sposoby???
po kąpaniu daje jej butle i zasypia może masz racje dam jej jak się przebudzi dziś było lepiej bo siedziałyśmy w pokoju przed tv i piła z butli na koniec ją zamuliło i zasnełaale chyba nie martwisz się że zjada tam mało mleka na raz? pewnie nie potrzebuję więcej, lepiej nie porównywać jej z innym dziećmi, które jedzą więcej bo możnaby popaść w depresje, a domaga się tego jedzenia po 10? czy sama jej chce podać na noc o tej porze? bo może lepiej jak śpi to dać jej spać ile chce i jak się zacznie domagać jedzenia to wtedy jej dać to może zje szybciej i może więcej?
U nas jest dopchanie cycem przy każdym słoiku i przy kaszce....a owoców w ogóle panna nie chce, woli warzywaGufi u nas na dwa dni były sliwki bo nie chciał zjesc więcej niz pół słoika i dopiero po drugiej połowce kupa poszła...
No i z mięsem jedzonko wcina. Ale w pewnym momencie strajk, wygina się odwraca, chce cyca i dopiero wtedy pojedzony jest. I tak samo z kaszką...