Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Adas pije cyca wczesnym ranem (raz o 5 raz o 7, róznie to bywa), o 8 ja wychodzę i on wtedy ma na sniadanko kaszka lub jogurcik, potem obiadek i na deserek owoce. Wracam o 17, wiec około 17.30 je cyca, potem pije na zasypianie przed 20, przebudza się czasem na popicie około 22 (a czasem dopiero wtedy zasypia) i potem je raz w nocy.tak, karmie piersia. na razie daje tylko warzywka i owocki. jak skonczy 6 m-cy to zamierzam dawac kaszki na mm albo wlasnie jogurciki.
my kaszke mamy na sniadanie, bo na kolacje do przytulaski do cycusiaU nas wczoraj pół sloiczka wciągnięte ale kaszki na dobranoc nie, nie, nie..Jak tak dalej pójdzie to będzie jadał poza cycem jeden posiłek ;-)
U nas po kaszce cyc..Ach ten mój Filip to prawdziwy facet...Nic tylko piersi ;-) Co to będzie jak dorośnie ;-)my kaszke mamy na sniadanie, bo na kolacje do przytulaski do cycusia![]()
Gufi - na kupe polecam herbatke PLANTEX u nas pomaga jak mamy satój kupy przez dwa dni ;-) też się zaczęło po wprowadzeniu warzyw, najbardziej zapiera marchewka :/
Kasiarem - no i jak z jedzeniem na noc? Mój Sebek lubi jeść z butli patrząc w telewizor, wtedy moge z nim usiąć bo inaczej muszę go nosić żeby jadł bez wyginania się, a klocek ma już 10 kg :/
telewizor czyni cuda mała zjadła ładnie na koniec się utulała i zasneła u nas tylko 7,5kg
mnie nie ma w porze sniadania, wiec cycusia byc tez nie moze;-pU nas po kaszce cyc..Ach ten mój Filip to prawdziwy facet...Nic tylko piersi ;-) Co to będzie jak dorośnie ;-)
Ach troche Ci zadroszcze pracy....mnie nie ma w porze sniadania, wiec cycusia byc tez nie moze;-p