reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

U mnie z czapkami nie ma problemu, zakładamy, wiążemy i wszystko w porządku.
Małgosi kończy się właśnie paczka pieluch 2 i chyba kupimy już 3 ...
A gdzie wy kupiłyście opaski dla swoich córek, ja szukam i nigdzie nie mają takich małych, z rajstopkami też mam problem bo najmniejsze mają dla rocznych dzieci .....

reklama
Laila06, Moje maleństwo- u nas też problem z czapeczką, Mały nie lubi, kiedy mu ją zakładam, a pogoda jest taka, że bez czapki ani rusz, zaraz zaczyna kręcić głową i w sumie uszy są i tak odkryte, jak leży w wózki i przysnie to mu wtedy poprawiam ;-)

nik_a, maniulka- u nas pieluch rozmiar 3 i to od dłuższego czasu, wogóle nie zakładaliśmy jedynek, bo od razu były za małe :szok: :-D:-D zaczeliśmy więc od 2

Sara27- zastanawiam się wogóle jakim cudem Frida została "produktem roku" co za badziew!!! jeszcze nigdy nie udało mi się "kozy" nią wyciągnąć!!! :no: a gili takich ciągnących jeszcze Szymon nie miał, więc Frida leży zupełnie bezużyteczna :dry:

Mam pytanie do mam karmiących butelką i podających marchewkę albo jabłuszko : czy dodatkowo dajecie dzieciom jakieś witaminy??? przecież mleko sztuczne ma wszyskie potrzebne witaminy.....

magda19lenka- ja to czasem myślę, że gruszki były nawet lepsze, bo rach ciach i "koza" wciągnięta :-D a tutaj musisz przyłożyć do tej małej dziurki w małym nosku ( ja przynajmniej przykładam a nie wpycham do środka) i jeszcze się " naciągać" żeby wszystkoładnie wyczyścić :-D:-D:-D jestem z Fridy mega niezadowolona :dry:

To mamy takie same odczucia ATsonia,:tak::tak: ale szkoda mi kupować już gruszki, skoro z fridy i tak rzadko korzystam. Ja też przykładam tą końcówkę do noska, a nie wsadzam. Czasami łatwiej taką kozę złapać zwiniętą pieluszką niż fridą :-p także nie wiem skąd te nagrody roku, zwykły szwindel i już:-D:-D

A znacie piosenkę : " Było morze, w morzu kołek....???" bo ja jak dochodzę do fragmentu o śmierdzących nózkach zająca to Szymon strasznie się śmieje- jakby rozumiał :-D

my również używamy roz. 3, ale powiem Wam ciekawostek, 2 uzywalismy huggiesa, byłam bardzo zadowolona, wiec i 3 kupilam huggiesa, ale te jakby były za duż i praktycznie co chwile ciuszki były mokre, wiec wyprobowalam pampersy (ktorych jakos nie byłam nigdy zwolenniczka) i powiem Wam ze u mnie przy rozm. 3 zdaja super egzamin.

reklama
Magda19lenka- opaski kupuję na targowisku po całe 4 zł, są śliczne super jakościowo- bawełna i nic po praniu się nie dzieje. Rajtuzki kupuję z Woli- teraz jak jest cieplej to kupuję, takie ażurkowe chociaż i tak czasem w nich jest jej za gorąco, a rajstopek niestety jeszcze takich malutkich nie znalazłam

Do góry