reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Jak aparat przestanie swirowac to nakrece normalny film dobrej jakosci-trudno nie bedzie bo ona fika prawie non stop kiedy nie spi

Julia no przestan.Nataielek jest prze-prze-przesliczny bo go dobrze z fot na zamknietym kojarze a ze szczuply to nabierze cialka w swoim czasie.

Sara w ubraniu to jeszcze jakoś wygląda, ale na ręce jak się bierze to skóra i kości i jeszcze ten problem z utrzymaniem główki się zaczyna

Julia bedzie dobrze-zobaczysz.Kazde dziecko ma swoje tempo wzrostu/przybierania na wadze i rozwoju.Zycze Tobie jak najlpeiej.

Sara ja to doskonale wiem, gdyby wszystko było w normie to ok ale mały znowu ma oznaki odwodnienia więc pewnie znowu szpital i kroplówki- zobaczymy jutro jak to będzie z piciem w te upały. Dzisiejsze picie zakończyl o 16-tej z wielkim trudem i nic juz nie może przełknąć:-(

Sara jak patrze na twoją Juli to tak jak bym moją Zośkę widziała, dokładnie tak samo sie zachowuje na macie, bardziej upodobała sobie obroty na brzuszek od lewej strony, od prawej tez umie, ale chyba nie lubi. Czekam kiedy się zacznie obracać z brzuszka na plecki, na razie jeszcze nie widzę jakiś zapędów z jej strony, a Juli obraca się już z brzuszka na plecki?

reklama
Do góry