G
gosia88
Gość
hehe no wlasnie wczoraj go wstawilam a dzis jej zębol wylazl
... mnie to akurat ominelo bo caly dzien zajecia mialam ale podobno od rana bylo nieziemskie wycie wiec chyba nie ma czego zalowac;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluje drugiego zabka:-)Zapomniałam się pochwalić, aż już wiem od rana, mamy drugi ząbek (prawa dolna jedynka)
Heh nareszcie!!!! Teraz juz wiesz czemu Majka budzila sie tyle razy w nocySpiesze doniesc ze
MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA!!!
Prawa dolna jedyneczka! Przyszlam dzis z zajec i i mi mezu dumny pokazal!Ha!
![]()
Majek już nie jest bezzębnygratulacje - to musisz zmienić zębowy suwaczek
a czy nie wczoraj dopiero go wstawiłaś? może ja też sobie wstawię na taką dobrą wróżbę?? bo już się zęba doczekać nie mogę
No to mialas "szczescie"hehe no wlasnie wczoraj go wstawilam a dzis jej zębol wylazl... mnie to akurat ominelo bo caly dzien zajecia mialam ale podobno od rana bylo nieziemskie wycie wiec chyba nie ma czego zalowac;-)
:-d:-d:-dto może jakis doping szymon,szymon,szymon.................!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d