I
ivaz
Gość
Az sama zmierzyłam Zosi główkę z ciekwawości i ma obwód 44cm wiec ma malutką główke, nawet poniżej 25centyla, całe szczeście ma wlosy, wiec wszystko sie wyrównuje,a ja mam 53 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Zosia główka na 25c a wzrost i waga na 50
czyli najpierw mamusię ugłaskała jaka jest mądra - a potem przypomniała, że swoje zdanie też ma ;-)Zuzka też niebieskie - jak wiecie;-)
a co do centylów - nawet mnie nie denerwuj, to dla mnie drażliwy temat:-( ale jeśli chodzi o główkę to nie wiem, malutka jest cała;-) wagowo poniżej 3............
a ja się muszę pochwalić - bawimy się z Zu tak, jak kiedyś kiedyś. ja przesuwałam jej rączką po buzi mojej i mówiłam buzia mamusi buzia mamusi... i tak ją skłaniałam do otwarcia rączki - bo długo miała zaciśnięte piąstki. i ostatnio powtórzyłam ipamietaławięc rozszerzyłam to i przeskakuję - czoło nosek a potem chwytam jej rączkę i całuję albo podgryzam. i zuzka zawsze tak mnie waliła w twarz że ło matko. a dzisiaj pierwszy raz najpierw przesuwała delikatnie rączką po mojej buzi i czekała pzy buzi aż ją wycałuję a potem tak samo delikatnie przeskakiwała z czoła na nos i buzię
Super - aż się wzruszyłam, że coś tam wykumała sobie/
pł godziny póxniej zdzieliła mi łapką w twarz![]()
Dominika to by była cięższa ode mnieczytalam tylko pobieżnie ostatnią stronę i złapałam jednym okiem, że Zośka waży 50nie załapałam, że o centylach piszecie
leżę i sie smieję![]()