nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Ja też tak miałam z Michałkiem, położna mówiła, że takie małe dzidzi ma jeszcze nie do końca sprawny uklad krążenia i dlatego tak jest. A czy ciepło to faktycznie najlepiej sprawdzać na karku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

I tez mala dala nam dzis w nocy popalic...A u mnie laktacja tak sie rozkrecila ze po wczorajszej kapieli zachlapalam plytki lazienkowe mlekiem,podczas wycierania sie recznikiem zanim sie ubralam.To ci mleczarnia

..
dzis dawalam mu malo a czesto i tak caly dzien latalam kolo niego.np po 15zjadl 40ml po 16 40ml i w koncu przed 17 juz nie wytrzymalam i zrobilam kolejne 30ml pociagnal moze z 15ml moze 20ml i teraz spi jak susel,pewnie zaraz sie wybudzi.