Kobitki ja tez wiem ze na zastoj pokarmu to najlepszy jest zmrozony lisc kapuchy,pomaga jak nie wiem.Metoda babcina ale dobra.
Na zastoj czy na zasuszenie???
Ja kapusta okladalam i sciskalam pielucha zeby zasuszyc i zasuszyl mi sie po 3 dniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kobitki ja tez wiem ze na zastoj pokarmu to najlepszy jest zmrozony lisc kapuchy,pomaga jak nie wiem.Metoda babcina ale dobra.
chyba zle napisalam.
Mnie bolaly i obkladalam cyce kapucha ale "zastoj " to mialam na mysli to ze sie kamienie zrobily i mleko nie lecialochyba zle napisalam.

Ale się uśmiałam :-)Laski to ja juz nie wiem....wrrrrr.
Mi po kapuscie sie zasuszylo,moze wy macie inne piersi![]()
Ale się uśmiałam :-)
Nie wiem jak to jest, mi pomogło na zastój- ważne że i w jednym i drugim przypadku osiągnęłyśmy zamierzonyt efekt.
a drugie jak bedzie chcialo cyca to bedzie cyc a jak nie bedzie mleka to sie nie potne;-)
a teraz są mięciutkie a mały je co 3godz i produkuje sie tylko tyle [pokarmu ile mały potrzebuje 

ukladam mu malego do dolu a oh i tak sie osikuje