Vinniki
Mamusia chłopczyków
Viola, ja pije herbatki na pobudzenie laktacji (z herbapolu i hipp); zawarte w nich ziola ponoc dobrze robia maluszkom na brzuszek. Romek na razie nie ma kolek ale moga zaczac sie pozniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

no i jadla dwa razy tyle co zawsze;-)
najgorsze jest to ze chocby nie wiem co sama mi o tym nie powie..i biedna musi sie meczyc:-(
:-( choc innych objawow poza katarkiem nie ma..

Ale sprawdzalismy kark podczas spaceru i nie byl spocony, wiec chyba go nie przegrzalismy, mam taka nadzieję. Tadzik jest jak na razie bardzo cieplolubny, lubi byc w sypialni, gdzie slonce nagrzewa nam ostatnio do 26 stopni!! A tak to w mieszkaniu 22 stopnie są...
A ze maly wczoraj i dzis mniej jadl, to mam juz pol litra mleka zamrozonego
I tylko wyciągam kolejne nasze jedzenie z zamrazarki i robie miejsce na kolejne woreczki z mleczkiem.