reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Eve ze on sie nie przewraca czy tam obraca-jak zwal tak zwal:-Dto ja sie nie martwie tylko ze jak juz bylam na wazeniu to przy okazji sie jej spytalam.
Mojej kolezanki syn ma roczek i ma 2zeby.drugiej kolezanki corka ma 9miesiecy i ma 4zeby:tak:;-)

reklama
ewelcia, z wagą to moze i faktycznie troszkę mało, ale jak się niepokoisz to jak przyjedziesz do PL to podpytasz jakiegos normalnego pediatry :-) Nie martw się na zapas, Szymonek przecież jest wesołym dzidziusiem :tak:

Pisalam do tych lekarzy na necie co odpisuja w godzine i napisali ze z waga wszystko ok,ale mnie tez sie zdaje ze jest nie ciekawie,ale dla Iroli wszystko jest normalne i oni ciagle mowia good,well,ok nice etc......

Truda Martynka to kawał kobitki się zrobiło :-D a to prawda że jak dzieci rodzą się małe to później szybko nadganiaja :tak:
mój Alanek też już dużo waży bo 5300 :-)
Ewelcia nie martw się może Szymonek miał mniejszy apetyt a teraz będzie nadganiał i dużo zacznie jeść :tak: mój Ali tak miał ostatnio, najpierw mało zjadał a teraz nadgania i co chwile domaga się jedzenia co 2godz zjada po 90ml czasem 70ml a w nocy co 3godz po 100ml :blink:

Kitki-zaciekawilas mnie ta szczepionka-bo ja tez chce bezplatna i tez chcialabym z tym lzejszym krztuscem ale mnie neurolog nie dala zadnego papierka ze taki ma byc:baffled:

Sara chyba bez wskazania neurologa nie dadza Ci tej acelularnej - no chyba ze kupisz te 5w1 bo one podobno takie własnie sa. Ja niałam takie wskazanie od neurologa a i tak debatowały czy mi ja dac czy nie, byłam nastawiona ze bede musiała za nia zapłacic i kupic w aptece ale okazało sie ze w przychodni maja takie pojedyncze acelularne. Kurcze wiec skoro przychodnie maja tez te pojedyncze acelularne to dlaczego szczepią tymi gorszymi:baffled: Wkurza mnie to ze człowiek płaci składki a o wszystko musi sie prosic i wymuszac

Dziewczyny powiedzcie czy Wasze maluszki po szczepieniu zachowywały sie jakoś dziwnie, inaczej???:confused: Mieliśmy szczepienia w srode, Nadia nie gorączkowała wcale ale od wczoraj prawie wcale nie gaworzy:baffled: Zawsze od rana ja było słychac, na zmiane aguu, abuu, grrr itp. Gadała tak non stop a od wczoraj prawie nic. Zagaduje do niej, zawsze powtarzała za mna podobnie jak Julitka Sary na tym filmiku:-) a teraz nic. Ja mówie np. aguu, Nadia patrzy, memła języczkiem albo tak dziwnie zaciska usteczka i denerwuje sie ze nie moze nic powiedziec. Wyraźnie widac ze chce a tak jakby nie umiała:szok: Kurde zaczynam sie tym martwic. Tak poza tym wszystko ok ale to mnie b martwi. Napiszcie jak było u Was. Paweł mówi że może zapomniała jak sie mówi ale jak do cholery mogłą zapomniec! Zanim weszła do gabinetu to jeszcze gaworzyła. Mam nadzieje ze jej to przejdzie. Naczytałam sie tyle o skutkach ubocznych szczepien i teraz świra dostaje ze strachu:sorry2:

Kitki moja mala dopiero czeka szczepionka wiec nie powinnam sie wypowiadac.. ale to napewno nic zlego niedenerwuj sie a napewno Nadinka jutro z rana cie zaskoczy nowymi slowkami:tak:badz dobrej mysli;-)
Wiem ze to tylko tak latwo sie mowi bo nieraz sama sie przejmuje roznymi rzeczami co pozniej naszczescie okazuje sie ze niepotrzebnie:-p

Kitki moj po szczepionce zachowywal sie normalnie,nie mial goraczki nie spal dlugo jak inne dzieci.
Poplakal chwilke w gabinecie a jak wrocilismy do domu to juz sie smial i gadal.
Nie mysl tak o tym ze to moze byc po szczepieniu pomysl sobie ze coreczka jutro cie zaskoczy milym guganiem i napewno tak bedzie:tak::-).
Trzymam kciuki za Nadinke

reklama
Do góry