Ewelcia jak tam Szymek zjadł coś więcej???
Moja Nadia zjadła dziś o godz. 5 , 9 , 13 , 17, 20 czyli 5x130ml czyli 650 i jeszcze jedno karmienie ok 23 po 130ml czyli bedzie ok 780ml - to standard, tyle je codziennie dotego 50-70ml herbatki
Strasznie mi Cie szkoda ze sie tak zamartwiasz, obyście jak najszybciej przylecieli do PL bys mogła w koncu porzadnie zbadac malca
Moja Nadia zjadła dziś o godz. 5 , 9 , 13 , 17, 20 czyli 5x130ml czyli 650 i jeszcze jedno karmienie ok 23 po 130ml czyli bedzie ok 780ml - to standard, tyle je codziennie dotego 50-70ml herbatki
Strasznie mi Cie szkoda ze sie tak zamartwiasz, obyście jak najszybciej przylecieli do PL bys mogła w koncu porzadnie zbadac malca
zawsze się rozbudza, ale na szczęście w nocy jak mi sie zdarza ją karmić to szybko zasypia więc luz...:-) ale moje dziecko to wogóle inny typ. podobno dzieci uspokajają się przy cycu... mhm ale nie Zuzia. niechby ktos ją przystawił jak nie jest głodna. oj nie radze być wtedy w pobliżu. ma dziewczyna charakterek...
po mamusi rzecz jasna:-)
mam nadzieję tylko że wystarczająco - chociaż może mało skoro tak wolno tyje; no ale nie płacze z głodu i nie mogę jej nakarmić na siłę - jak nie chce to odwróci głowę i koniec, nie je i już