Agusia1987
Entuzjast(k)a
Prawda do 18 miesiąca powinno całkowicie zarosnąć, a to drugie z tyłu główki do 4 miesiąca, ale to to ja ledwo co wyczuwałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Z tego co wiem to to mleczko nie jest na recepte. Ale dokladnie pewnie wiedza inne dzieczynydziewczyny mam pytanie
w zwiazku z tym ze zaczyna mi zanikac pokarm, a dokłądniej jest gocoraz mniej postanoiwłam podawac adasiowi raz dziennie mleczko proszkowe-pani dr poleciła mi nan ha...i mam pytanie...to melczko jest dosc drogie - u nas ok 30 zł za puszke...czy na nan sa recepty jak np na nutramigen? bo głupio mi zapytac pani dr a juz mu kilka razy dałam i poniewaz dobrze sie czyje jak narazie wiec chyba ten nan zostanie....tylko przeraz mnie ze jak skoncze go zupełnie karmic to bede wydacac od 150 zł na mleczko....

dziewczyny mam pytanie
w zwiazku z tym ze zaczyna mi zanikac pokarm, a dokłądniej jest gocoraz mniej postanoiwłam podawac adasiowi raz dziennie mleczko proszkowe-pani dr poleciła mi nan ha...i mam pytanie...to melczko jest dosc drogie - u nas ok 30 zł za puszke...czy na nan sa recepty jak np na nutramigen? bo głupio mi zapytac pani dr a juz mu kilka razy dałam i poniewaz dobrze sie czyje jak narazie wiec chyba ten nan zostanie....tylko przeraz mnie ze jak skoncze go zupełnie karmic to bede wydacac od 150 zł na mleczko....
starcza nam na 4dni puszka wiec w miesiacu idzie ok 7-8 puszek
wiec ponad 200zł