maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
miotlica no to się uspokoiłas,dobrze że z małą wszystko ok a ćwiczenia szybko przyniosą rezultaty 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

bardzo sie ciesze:-)
ale teraz staram się już mu zmniejszać temperaturę, bo jest coraz cieplej i kąpać go w akiej 38-40.
ma taką profilowaną, ręce mu się opierają trochę szerej na takich wzniesieniach i m mówi, że brakuje mu tylko drinka z parasolką i wyglądałby jak na wakacjach nad morzem

jak ściągnę zdjęcia z aparatu to wstawię zdjęcie na zamkniętymU mnie tez byl taki problem ale tylko przez jakis czas, teraz czasami tez zdaza sie placz przy ubieraniu (po kapieli) ale ja zauwazylam ze jak wychodze z pokoju (zrobic mleko) to ona sie uspokajaDziewczyny,
mam do Was takie pytanie, czy któras z Wasa moze problemy z ubieraniem malca po kąpieli? u mnie od jakiegos czasu jest straszny dymw momencie odłożenia na przewijak rozpoczyna sie wrzask).
oraz drugie pytanie, w jakiej temperaturze kąpiecie maluchy?
wiec ostatnio jak zaczyna plakac z byle powodu (widze kiedy ja cos boli a kiedy nie) to zostawiam ja na 2 minutki sama w pokoju ona sie uspokaja ja wracam i juz jest ok. Nie wiem co to ma byc moze patrzec na mnie nie moze

Oczywiscie sa dni ze ta metoda nie dziala..