reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

ATsonia, a ja znałam pierwszą zwrotkę i potem te o łysych... czasem też słyszałam zamiast łysych o rudych ;-) też pasuje

reklama
No to ja wam powiem hita mała ma niedoczynnosc tarczycy przyjmuje hormon tzw.wzrostu chodzimy do poradni endokrynologicznej-rozwojowa-poradnia wzrostu i UWAGA!!!!!!!od urodzenia nikt jej nie mierzył :-Dja się nie dopominam bo po ciuszka widzę ale czy to nie jest chore

Właśnie wróciłam od pediatry. Adka od ostatniego ważenia przybrała tylko 600 g :baffled: Waży teraz 6265 g inne rzeczy nawet nie zdążyłam wypytać bo taki koncert urządziła, że nie mogłam jej uspokoić. Mam mleko zagęszczać, a i tak przeciez już to robię, nawt nie zapytałam czy każdą porcję mogę :baffled: Jestem wściekła.

Sara wazne jeszcze w jaki sposób ta głowke podnosi - badanie u neurologa yo mia lam wrazenie ze formalnosc z rehabilitantka wszystko obgadałysmu tak szczegółowo ze u neuro nie było o czym - sprawdzała głowke, nózki reakce ułozenie na brzuchu i mowi ok cwiczyc a i powiedziala ze to moze byc od tego zastoju z waga - i to pociagneło zastój rozwoju. i dlatego słabsza i po swoju jak jej wygodnir cwiczy - nurolog nam nic nowego nie powiedzia ł - jak dla mnie wizyta zbedna.

Gabrysia tez ma wrodzoną niedoczynność tarczycy i też czesto jetsesmy u endokrynologa i też jeszcze nie była mierzona os wyjscia ze szpitala. widzę ze rośnie...
ale nie powinno tak być

reklama
Właśnie wróciłam od pediatry. Adka od ostatniego ważenia przybrała tylko 600 g :baffled: Waży teraz 6265 g inne rzeczy nawet nie zdążyłam wypytać bo taki koncert urządziła, że nie mogłam jej uspokoić. Mam mleko zagęszczać, a i tak przeciez już to robię, nawt nie zapytałam czy każdą porcję mogę :baffled: Jestem wściekła.

EVE a kiedy miałyscie ostatnie ważenie :confused: mój Alanek teraz w tydzień przybiera po 100gr :-(

Do góry