reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Pełza i czolga sie Julita juz tez od dawna...Chyba spokojnie od 3-4 mies ale zeby w gore poszla.Jak ja "nastawie" na pieska to utrzyma sie chwile ale sama do takiej pozycji nie umie jszcze dojsc-czekamy:tak:

reklama
Ja wlasnie przeczytalam kilka artykulow w necie odnosnie raczkowania i pisza ze 7-8-9 mies ale jeszcze bardziej mnie zdziwilo ze w 2 artykulach bylo napisane by nie przekarmiac dzieci bo takie sa mniej mobilne i pozniej raczkuja!No paranoja jakas-to co mam glodzic dziecko?Nie moja wina ze Juli wypija litr mleka.A poza tym w to nie wierze.Moze i ciezej uniesc zadek ale bez przesady chyba no nie?:-D

W sumie to nie wiadomo od czego... może to byż alergia pokarmowa ( dałam mu w czwartek trochę ziemniaczka) albo jakiś chlerny wirus... Ja nawet myślę że to wiruś bo sąsiadka mi mówiła, ze u niej w rodzinie dwoje dzieci miało tydzień temu biegunkę. A i lekarz powiedział, że biegunka może trwać o 5 do 14 dni...ja się chyba wtedy załamię. A kaszkę mu dawałam, ale mam tylko z jabłkami i nie bardzo mam jk wyskoczyć po inna....

reklama
sara-ja raczkowałam jak miałam 6 mc , moja siostra wogole nie raczkowała, kuzyn adasia zaczał raczkowac jak skoczył 10 mc a do kulek nie malezał wiec chyba te statystyki to takie bardzo sredenie sa

Do góry