reklama
S
Sara27
Gość
No to pieknie ze Adusia juz sama wstaje.
To ja wam powiem dziwna rzecz-Julitka jescze ani razu nie stanela w lozeczku
Mam na mysli ze podciaga sie przy parapecie na lozku,przy kanapie,lapie za uchwyty szuflad i szafki zeby wstawac a zeby zlapac za szczebelki łóżeczkowe nie wpadla.Juz jej pokazywalam ze tak moze-tzn sama ja w lozeczku stawialam ale widze ze poki co ona woli poziome niz pionowe "poprzeczki" i powierzchnie by sie lapac niz pionowe
Za 6 godzin bede widziala mojego raczka
Oczywiscie zanim poszlismy do kina dostalam smsa "pieknie raczkuje,co ty od niej chcesz?" od tesciowej
Ta kobieta to mnie zawsze na ziemie sprowadza.Spalam dzis do 11.15,budze sie a tam puste lozeczko,dziwne uczucie
Tyle ze ja wiem ze o 18 zobacze malutka,a jak ktos wie ze juz nie zobaczy bo jakas choroba lub wypadek dziecko zabiera...strszne!Juz nie gadam glupot tylko ide na w.z.i oddaje kompa mezowi
To ja wam powiem dziwna rzecz-Julitka jescze ani razu nie stanela w lozeczku

Za 6 godzin bede widziala mojego raczka

magda19lenka
MTM
ja z innej beczki, tomek karmi właśnie małą owocami i tylko "powiedz tata" taaata" no powiedz tata "tata, tata, tata" 

cvałą rodzina stwierdziła, że nam się piękna córcia udało to teraz (znaczy się kolejne
za 10lat) ma byc syn, a żeby sie sprawdziło, Gosia musi powiedziec "tata" 

cvałą rodzina stwierdziła, że nam się piękna córcia udało to teraz (znaczy się kolejne

S
Sara27
Gość
magdalenka-"powiedz taaaataaaa" znam od urodzenia Julity niemalze,u nas to jakas mantra,maz nie odpuszczal i Julita faktycznie powiedziala tata najpierw.Czyzby u nas tez synek kiedy tam?

I
ivaz
Gość
Ewelcia sa takie uchwyty na łózeczka turystyczne do nauki wstawanie kosztuja 25 zł za 4sztMagdalenka dobre!!!
Moj wstawal w lozeczku ale jak bylo wyzej podniesione,teraz probuje ale jest za malz bo my mamy turystyczne a nie drewniane
Kolorowe, uniwersalne uchwyty do nauki wstawania ! (757862470) - Aukcje internetowe Allegro
magda19lenka
MTM
Alcik czyli następny potomek zapowiada się płci męskiej 

Nikoletka woli mieć brata niż siostrę

Nikoletka woli mieć brata niż siostrę

reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Moja przyjaciolka twierdzi ze robila juz niby swiadomie na nocnik jak miala roczek
czasami mam wrazenie z kiedys dzieci byly bardziej samodzielne;-)
Srednio mi sie usmiecha wymieniac pampki i pieluchomajtki jeszcze tyle czasu.
Sara mi tey sie wzdaje ye kiedzs dyieci bzlz jakies syzbsye

a teray dyieci maja po 1,5 roku i nie mowia