SARA - ślicznie raczkuje Julitka

)) a ssanie smoczka czy kciuka (co robi mój synek) niestety trudno oduczyć, próbowałam i nadal będę próbowała przy pomocy smoczka - czekam aż przyjdzie pocztą

)) a taka smoczkowa zatyczka - korek to świetna rzecz, bo faktycznie jak tak dziecko "piłuje" to głowa pęka

))
GOSIA - ja też nie raz mam takie myśli odnośnie nieprzespanych nocy, jak nie raz słyszę tu i tam że czyjeś dzieci śpią całe noce to mi trochę smutno, no ale każde dziecko jest inne
IVAZ - ja też mojego nie mogę upilnować przez co jestem nieraz strasznie zmęczona, a on biedny uderza się nie raz i jak tu go zostawić samego

co do zwierzaków to nie mam w domu, ale moja mama ma pięto niżej psa, mała cwaniara zazdrosna o pańcię i jak my jesteśmy na podłodze to ona się plącze między nami i macha ogonem małemu po buzi grrrrrrrrr!! ;P
EVE - mój ssie kciuka i też często go pcha jak mu daję obiadek

)) tak jakby doczekać się nie mógł aż mu kolejną porcję dam

))
MORDOKLEJKA - nie martw się, jak później mały zacznie robić wszystko na raz to zatęsknisz za tym spokojem jaki masz teraz

))
ALCIKK - gratuluję

)) a niedługo ruszy na pewno

))
ALICJA - nasz też ogólnie dużo mówi, ale nie jakieś specjalne słowa, różnie to jest. Ale dziś fajnie jak wróciułam ze sklepu a babcia chciała uśpić Filipa - on jak mnie zobaczył to zaczął się wiecić - tak chciał do mnie i jak go wzięłam to aż krzyknął "AMA!!" ale to przyjemne

))