reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Gratuluję ząbków i życzonka dla Martynki;)
Nasza Niki dalej nie raczkuje, ciągle buja się na 4 łapkach jak kot;) ale kilka razy udało jej się zrobić kroczek. Ale na tym koniec. Poza tym mamy nową umiejętność, Niki przykrywa się kocem i robi akuku:) świetnie to wygląda, hihi!! Postawiona przy czymś stoi ale sama jeszcze nie wstaje. Siedzi bardzo długo, nawet pól godziny potrafi siedzieć i się sama bawić. Ale to raczej nie często bo to taki żywioł, że szok;P
Ciekawe czy ten mój grubasek będzie wkońcu raczkować...no zobaczymy. Pozdrawiam i buziaki dla dzieciaczków:)

maniulka- gratuluję zębola :))

alcik - na pewno ruszy - to bujanie to tylko wstęp :))

a mój ostatnio przy zabawce najpierw wstaje na nogi a potem albo kuca albo klęka na jedno kolanko - super to wygląda :D

Iśku z tym klękaniem na jedno kolanko to rzeczywiście świetnie musi wyglądać:D No niby mówią, że takie bujanie to wstęp do raczkowania tylko, że Niki buja się tak już ponad miesiąc:)

Alcikk jeszcze troszke i mloda ruszy do przodu.

Iśku moj tez kleka na jednym kolanie.
a najfajnie wyglada jak staje na raczkach i na nogach (taki kocoi grzbiet) i naciska przyciski przy panelu od pchacza albo nim szura po podlodze.
Smiejemy sie ze jest leniwy bo rekami nie musi przebierac tylko nogami:-D

alcik - mój zanim ruszył to bujał się tak najpierw na czworakach i na czole, a potem ponad miesiąc z głową do góry :) cierpliwości :))
ewelcia - faktycznie musi to komicznie wyglądać :) mój koci grzbiet rzadko robi, ale ogólnie też woli nogami "pracować" :)

My na początku też myliśmy pupę płatkami kosmetycznymi i wodą gotowaną a tylko kupy zmywaliśmy chusteczkami a potem też wodą, ale teraz już chusteczkami robimy :)

Magdalenka no coś ty ja miała bym sie gniewać nieeeee:-D:-D:-D
a no faktycznie sprawdziłam i gonimy królewne Julianke :-)jedyneczkę już widze ale jeszcze sie nie przebiła ale wczoraj dwójeczka wyglądala tak samo a dzisiaj już jest przebita i nawet stukac nie trzeba było widac tak mocno jąwidac a wczoraj nie było na pewno,pannie w nocy rosną chyba:tak:
Jak maie fajnie z tym raczkowaniem mam nadzieje ze Marti ruszy tez na czworaka narazie świetnie i coraz lepiej jej idzie jazda na pupie,widzę ze jest mega szczęsliwa że sobie sama radzi i może broić :-D

reklama
Do góry