reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Moje dziecię dziś znowu miętoliło tekture- o matko po prostu to dla niego rarytas. Musiałam mu palucha do buzi włożyć i wydlubać bo przecież jak mnie zobaczył ze ide mu to zabrać to zaczął to prawie łykać:szok::-D:-D ja oczywiście w strachu czy sie nie zadławi:no:

Domi fajnie że Jasiek raczkuje:tak:

Ivaz gratulujemy ząbka:tak:

reklama
Madzik ja juz nie raz cos wyciagalam malemu z buzi!!!
kurde sprzatam codziennie a i tak zawsze gdzies jakis paproch sie znajdzie na podlodze czy na wykladzinie:rofl2:

a ja dzisiaj Julę zważyłam i waży 7.600 - przez 3 tygodnie przybrała tylko 100gr :-( ale co tu zrobić, jak nie chce jeść, a taka ruchliwa jest, że szok...

ona śpi na brzuchu... na plecach to wogóle spania nie ma. no u nas tak samo - bałam się jak to będzie jak Zuzik przyzwyczai się spać z nami ale widzę, że niepotrzebnie. ja się przyzwyczaiłam bo lubie z nią spać (to takie wygodne jak trzeba karmić co chwila) ale ona juz nie chce spać ze mną.... o ironio losu:eek:

aaaaa no tak zapomniałam ze na brzuchu.... no to faktycznie trochę trudniej bo do materaca jej nie przyciśniesz..:sorry:

Haha śmieszne własnie bo ja tez myślałam że Oliwier będzie ucieszony że go wzięłam go łóżka naszego,o 5 rano nie chciało mi się też już wstawac na karmienie (po tym jego chorowaniu przyzwyczaił sie i budzi się wczesniej), a on sie wypiął na nas:-D:-D:-D ma gdzieś spanie z mamą i tatą:-D:-D:-D

całej nocy nie spał nigdy z nami... taki wybredny:-D:-D:-D tu żarcik bo nigdy go nie brałam..

szymon tez nie spi z nami.
Jak byl malutki to czasami nad ranem go bralismy ale to sie zdarzalo max 2 razy w tygodniu,nigdy tez nie spal z nami calej nocy!!

reklama
Do góry