no to chusteczki pampersa w Pl są droższe niż tutaj
tzn ja zawsze kupuję na promocjach, ale one są bardzo często i mi wychodzi po przeliczeniu 20zł na 6 paczek
co do pieluszek to trochę ich na początku idzie bo praktycznie dopóki wszystko się u dzieciątka nie rozwinie jak trzeba to kupa jest co karmienie. no do tego siku i maks 3 godz w jednej pieluszce powinno się trzymać i musowo zmieniać - tak mi położna kazała bo to jednak bakterie w tych sikach. no i komfort dla dziecka jak ma czysto.
tzn ja zawsze kupuję na promocjach, ale one są bardzo często i mi wychodzi po przeliczeniu 20zł na 6 paczekco do pieluszek to trochę ich na początku idzie bo praktycznie dopóki wszystko się u dzieciątka nie rozwinie jak trzeba to kupa jest co karmienie. no do tego siku i maks 3 godz w jednej pieluszce powinno się trzymać i musowo zmieniać - tak mi położna kazała bo to jednak bakterie w tych sikach. no i komfort dla dziecka jak ma czysto.
osobiscie je lubie ale kazdy musi znalezc swojego faworyta;-) Z pieluch na poczatku uzywalam tylko oryginalych Pampers, z innych nie bylam zadowolona (ale ani Huggiesow ani DADA ktore inne mamuski polecaja tutaj nie spotkalam wiec za duzego doswiadczenie nie mam).
przez pierwsze dwa miesiące używałam Pampersów bo taki zapas moja babunia nam zrobiła, a potem przeszłyśmy na Daddy.
zawsze się rozerwą...a tu dziecko wierzga nogami z wielką kupą