Ania1973G
Fanka BB :)
Żanetka - o to jest tooooo i myjemy bez krempacji 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja powtórzę to co napisałam w temacie zakupowe szaleństwo. Mojej koleżance pielęgniarka odradziła takiej gąbki, ponieważ osadzają się na niej wszystkie bakterie, które zmywasz z maluszka. Gąbki nie wypierzesz. I tak jak już dziewczyny pisały jest ona skupiskiem bakterii.
Edit:
Ja mam na oku taką wanienkę: Profilowana WANNA wanienka Z ODPŁYWEM Hippo (2649028831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na początku nie wlewasz wody nie wiadomo ile... trzeba jeszcze też na pępek uważać. ale potem wlewaliśmy wody więcej, boki tetry trochę sobie plywały, ale ważne, że młody się nie ślizgałmoja kolezanka też polecała gabkę. może kupie to i tomajątku nie wydam a bedę testowac. ze też zgodne nie możecie byc i mówic wszystkie kupujemy jedno i byłby święty spokój
boje się tegoa co wy zamierzacie tą tetrę kłaśc na dno i tam na nią dzidzię?? to bedzie musiało byc malutko wody nie??
wiecie ja nigdy nie kapałam dzidziusiów takich małych!!! a widzialam może 2 razy ale nie dokładnie....a dzidzia była juz większa....osz zgrozo![]()