Ja karmilam piersia niecale dwa lata 
nie zaluje, Olivierek mi nie chorowal, a ja jestem z siebie bardzo dumna
Jesli chodzi o biust to fakt zmienil ksztalt, ale nie jest tak zle, teraz mamy takie czasy i takie preparaty ze wszytsko mozna "naprawiac"
;-)dla mnie najgorsze bylo to ze wazylam 47 kilo, bylam jak szkapa, wszytsko ze mnie wyssal moj synus dlatego teraz bede karmila i owszem ale tak do pol roku mysle
Jak mi sie uda, bo wiem jak byli trudno odstawic Olivierka od cyca, nie tak dla niego jak sie potem okazalo jak dl mnie
on dzielnie to przeszedl i wszystko zrozumial, zrobilismy pozegnianie cyca, balony itp

jesli chodzi o odwiedziny to ja nie chcialabym nikogo procz meza i synusia, no i mamy swojej czy siostry
;-)

nie zaluje, Olivierek mi nie chorowal, a ja jestem z siebie bardzo dumna
Jesli chodzi o biust to fakt zmienil ksztalt, ale nie jest tak zle, teraz mamy takie czasy i takie preparaty ze wszytsko mozna "naprawiac"
;-)dla mnie najgorsze bylo to ze wazylam 47 kilo, bylam jak szkapa, wszytsko ze mnie wyssal moj synus dlatego teraz bede karmila i owszem ale tak do pol roku mysle
Jak mi sie uda, bo wiem jak byli trudno odstawic Olivierka od cyca, nie tak dla niego jak sie potem okazalo jak dl mnie
on dzielnie to przeszedl i wszystko zrozumial, zrobilismy pozegnianie cyca, balony itp

jesli chodzi o odwiedziny to ja nie chcialabym nikogo procz meza i synusia, no i mamy swojej czy siostry
;-)

a termin porodu mam na 6-7 września..... ciekawe czy dzidzia bedzie naszym prezentem
Niestety juz czuję w sobie agresje na wszelkie tzw. "dobre" rady
Natomiast reszta odwiedzin, czy to rodziny, czy to znajomych musi być z zapowiedzeniem się i to raczej nie w pierwszych dwóch tygodniach, raz że przy jednym pokoiku wszystko będzie na wierzchu i nie chcę byc w sytuacji że ktoś przyszedł a ja muszę galopem z krzesła ręcznik czy ubranka usunąć żeby było gdzie siedzieć
Dwa, że dla maleństwa najwazniejszy jest stały uklad dnia i wizyty np. w porze kąpania by go tylko rozstroiły
W dzisiejszych czasach to chyba nie kłopot wczesniej zadzwonić więc mam nadzieję że się każdy dostosuje