właśnie się dowiedziałam że tu można znależć kobietki czekające tęsknie na listopad(dzięki Pycha) nareszcie jakieś znajomości bo przyznam szczerze że moje koleżanki są bardzo leniwe w kwestii zachodzenia w ciążę i czuję się odrobinę samotna nie mając z kim podzielić sie doznaniami a przyznaje ze małe moje tak się ostatnio jakos rozruszało że kopie czasem nawet bardzo mocno i z kim ja mogę podzielić się tak wzruszającymi przeżyciami(oprócz radości męża).pozdrawiam gorąco ps.znacie już w 5 miesiącu płeć?
reklama
HEJ kAROLINKA!JA JESTEM 21 TYGODNIU (TERMIN MAM NA 16 LISTOPADA) CHOCIAŻ NIE WIEM JAK LEKARZ TO LICZY BO NIEKTÓRE DZIEWCZYNY TEZ SA W TAKIM SAMYM TYGODNIU A MAJĄ TERMIN NA PÓŹNIEJ. JA BYŁAM NA WIZYCIE W 19 TYGODNIU I POWIEDZIAŁ MI PŁEĆ ALE TAK NA 90% - BĘDZIE DZIEWCZYNKA!NIEMOGE SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ TEJ MALUTKIEJ KRUSZYNKI!!!!A SKĄD JESTEŚ????
Pycha
mama Mai i Marty
Ja jestem w 21,2tc a mam termin na 24 listopad.
A jeśli chodzi o płeć to 20 lipca idęna USG i mam nadzieje że dzidzia nie odwróci się pupcią.
A jeśli chodzi o płeć to 20 lipca idęna USG i mam nadzieje że dzidzia nie odwróci się pupcią.
Pycha to mamy taki sam termin :laugh: Mnie najpierw lekarz powiedział, że na 23 ale po USG wyszło mu, że na 24. Pewnie i tak urodzę w innym czasie bo ja już tak mam, że rzadko podporządkowuję się facetom Niestety jeszcze nie znam płci bo maleństwo pokazuje nam ciągle tylko swój śliczny tyłeczek.
a ja Ewo jestem z katowic.U mnie na usg małe też obraca się tyłeczkiem mam termin na 28 listopada.Chciałabym iść jeszcze na usg pod koniec sierpnia,nie wiem tylko czy jest taka możliwość że mogłabym nagrać sobie badanie usg?nie słyszałyście o czymś takim??bo zdjęcie z usg jest mało wyraźne a gdyby tak dostać kasete z nagraniem to byłoby cudo ;D.
Anulka59
Fanka BB :)
Ja mialam duuuzo szczescia bo moja dzidzia w ogole sie nas(gin moj M i ja)nie wstydzila i bardzo wyraznie pokazala co ma miedzy nozkami.(jak juz wiecie bedzie synus)Karolinko jestes z Katowic wiec jesli chcesz miec USG nagrane na kasecie wideo to mozesz to USG zrobic w CSK w Ligocie a na plyte DVD nagrywa dr Kudla w Katowicach na kosciuszki 42.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Cześć Ja też się melduję!!! Wczoraj coś mi tu nie działało, nie mogłam wysłać żadnej wiadomości.
DUŻO ZDRÓWKA DLA KRYSTIANKA!!!
DUŻO ZDRÓWKA DLA KRYSTIANKA!!!
Podziel się: